Sponsornyheder

Her kan du læse om de seneste sponsornyheder i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. 

5/4-23

Vestjylland forsikring - Ny erhvervspartner i ryggen!

Vi kan med glæde præsentere Vestjylland Forsikring som ny Erhvervspartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Vestjylland Forsikring indtræder i BSH Business Netværket, hvor deres lokale assurandør Lars Øster Mikkelsen glæder sig til at blive en del af netværket. Samtidig vil Vestjylland Forsikring være at finde på ryggen af vores frivillige i hallen fra næste sæson.

Bliv klogere på vores nye erhvervspartner her: 

Du kan læse mere om vores nye sølvpartner her:

9/3-23

Designa køkken træder ind som Sølvpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold de kommende to år.

Designa Køkken i Kjellerup vil de kommende to år være at finde på tøjet af de frivillige i topklubben Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

De frivillige yder en kæmpe indsats for den midtjyske topklub – særligt omkring kampene – og derfor giver det god mening for Designa Køkken at støtte netop dem.

”Samarbejdet er spot on i forhold til vores nye slogan ’Altid en ekstra indsats’, for man må sige, at de frivillige, der bakker op om BSH, i stor stil yder en ekstra indsats. Derfor giver det rigtig god mening for os at sponsorere dem,”

”Derudover synes vi også, at vores værdier matcher BSH’s værdier, herunder ærgerrighed, sammenhold og ansvarlighed. Så vi håber med den her aftale at kunne give medarbejdere, kunder og andre mange gode oplevelser i JYSK arena og den vej rundt blive en del af BSH’s netværk"

31/1-23

Ny trøjesponsor i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Med trøjesponsoratet bliver Bravida Co-hovedpartner i den midtjyske topklub. Det er den næsthøjeste kategori lige under Hovedpartnerne.

Tilbage i håndboldsæsonen 2019/2020 indtrådte Bravida for første gang i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold som partner. I sommeren 2022 opgraderede de deres engagement med blandt andet meget mere synlighed i JYSK arena, og nu på tærsklen til forårssæsonen er de for første gang nogensinde at finde på Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds spilletrøjer samt på trænerteamets trøjer.

”Nu har vi været med i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i mere end tre år. Jeg synes, at BSH har udviklet sig meget både kommercielt og sportsligt i de år, vi har været med, og de gange, vi har øget vores engagement, har vi kunnet mærke effekten. Derfor ser vi det som en spændende mulighed at komme på trøjen – i første omgang resten af denne sæson,”

”Bravida vil gerne synliggøres og arbejde mere omkring Bjerringbro og Silkeborg, og vi har senest opkøbt en el-forretning i Bjerringbro, så derfor giver sponsoratet god mening for os,”

Blive klogere på vores nye trøjesponsor og CO-hovedpartner ved at klikke på boksen herunder 

Læs mere om Aarhus Charter her

30/01-23

Ny Erhvervspartner som vil med på rejsen!

Vi starter den nye uge ud med at kunne præsentere Århus Charter som ny erhvervspartner!

Århus Charter byder velkommen til personlige ferieoplevelser på vores mange spændende rejsemål! De sætter en ære i at skabe de optimale rammer for en mindeværdig ferie. De har selv besøgt deres rejsemål og hoteller, og vil gøre deres ypperste for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov.

20/1-23

Byd velkommen til ReklameTryk Herning – Ny platinpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Vi kan med stor glæde præsentere ReklameTryk Herning som ny platinpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. ReklameTryk Herning er et ambitiøst og kvalitetsbevidst grafisk hus med højteknologisk off set trykkeri og moderne maskiner til grafisk tryk og eksklusive forædlingsteknikker. Vi råder også over inhouse bogbinderi og en skilte- og storformat printafdeling – Alt sammen under samme tag. Her er det kun fantasien sætter grænser!

”Selvom vi er en virksomhed beliggende i Herning, så har vi via Bjerringbro-Silkeborg Håndbold fundet et match, hvor synlighed og VIP-oplevelser stemmer overens med det vi søgte. Derfor ser vi også frem till at håndboldsæsonen starter op igen, så vi kan komme i JYSK arena og mærke stemningen”

Læs mere om vores nye platinpartner her: 

Hvis du vil videre mere om Gastro13 og hvad de kan tilbyde dig, så klik på boksen herunder: 

11/1-23

Gastro13 er ny sølvpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Gastro13 er en selvstændig cateringvirksomhed, som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset kundens ønsker og behov. Passion for madlavning, råvarer, kvalitet og detaljer er vores vigtigste nøgleord for at kunne levere en udsøgt gastronomisk oplevelse, hver gang vi kokkererer.

Gastro13 er kommet til Silkeborg og har lige åbnet med nye muligheder for frokostordninger og mad ud af huset.

Gastro13 har eksisteret i 10 år, så de er kommet for at blive!

30/11-22

Ny medspiller - Semler Mobility bliver ny sølvpartner

I Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kan vi præsentere en ny medspiller på holdet! Vi har indgået en samarbejdsaftale med Semler Mobility som bliver ny sølvpartner i klubben.

Hos Semler Mobility Silkeborg finder du de nyeste Volkswagen modeller og et bredt sortiment af brugte biler.
De råder også over et autoriseret Volkswagen værksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om Volkswagens modeller og udstyr.

Du kan læsere mere om vores nye Sølvpartner her:

Berger Optik

Læs mere om Berger Optik her: 

16/11-22

Berger Optik løfter deres aftale

Berger Optik har hævet deres sponsorat i Bjerringbro-Silkeborg og går fra Hall of Fame til Sølvpartner!

At være kunde hos Berger Optik er ikke bare at gå til optiker – det er en oplevelse. Berger Brille og kontaktlinseklinik ligger centralt i hjertet af Galten, og her har familien Berger siden 2005 haft det som mål at gøre en forskel. Det gælder både, når det handler om at tilbyde kunderne den bedst mulige korrektion af synsbehovet, og når brillerne trænger til service.

14/11-2022

Clean Care A/S er ny Erhvervspartner

En ny uge er i gang og i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kan vi byde velkommen til en ny erhvervspartner! Clean Care A/S er vores nye samarbejdspartner og bliver også en del af vores netværksgruppe!

Clean Care vil levere individuelle rengøringsløsninger gennem deres kundekoncept – Clean Complete. Det er deres vision at levere suveræne rengøringsløsninger til professionelle brugere.

Bliv klogere på vores nye erhvervspartner her:

Sejling Smedje

Du kan læse mere om Sejling Smedje her:

3/11-2022

Sejling Smedje gentegner og løfter

Sejling Smedje har gentegnet og løftet deres aftale hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold som Erhvervspartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold 

Sejling Smedje ApS står godt rustet til opgaver, som uanset art og størrelse vil blive løst ved hjælp af moderne teknik – og stadig med udgangspunkt i de rige håndværkstraditioner, der har været virksomhedens kendemærke siden 1957.

02/11-2022

SPORT24 FORLÆNGER MED TRE ÅR SOM TOPPARTNER I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Med den nye aftale forbliver SPORT24 på det næsthøjeste sponsorniveau i den midtjyske topklub, og samtidig indeholder aftalen nye, spændende tiltag.

Sammen med Bjerringbro-Silkeborg vil SPORT24 arbejde på at styrke fankulturen i og omkring kampene, og et af de store tiltag her bliver en ny pop-up-fanshop, som vil være åben en time før kampstart til alle hjemmekampe i JYSK arena i Silkeborg, med et nyt, stort og udvidet sortiment.

”Det er en vigtig del af vores profil og DNA at være indenfor sportens verden. Det vil vi gerne være både på elite- og breddeniveau. Samtidig med aftalen med Bjerringbro-Silkeborg har vi lavet en aftale med moderklubben Bjerringbro FH, og det giver mening for os hele vejen rundt,”

Du kan læse mere om den nye samarbejdsaftale med Sport24 her 

Du kan læse mere om vores nye toppartner JKS ved at klikke på på knappen

03/10-2022

JKS UDVIDER OG FORLÆNGER AFTALEN MED BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Et mangeårigt samarbejde styrkes yderligere, nu hvor JKS som ny Toppartner når højeste sponsorniveau lige under trøjesponsorerne i den midtjyske topklub, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Vi har samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i en årrække, og det har vi været rigtig glade for. Der er et klart værdisammenfald mellem JKS og de klubber og mennesker, som har gjort BSH til en af Europas førende klubber. Den fantastiske rejse, vi har været med på med BSH, ser vi ingen grund til, skal stoppe nu. Vi er helt sikre på, at der ligger endnu flere fantastiske oplevelser og resultater lige om hjørnet for BSH – for både spillere, frivillige og fans”

30/09-2022

Østjysk Vinforsyning er ny sølvpartner og vores nye vinleverandør til erhvervsloungen for de næste 2 sæsoner

Østjysk Vinforsyning er som den første vin- og spiritusleverandør i Danmark blevet B Corp-certificeret. B Corp er din garanti for, at vi er en bæredygtig vindistributør. Som B Corp har vi forpligtet os til at bruge kerneforretningen som løftestang til at skabe positiv samfundsforandring til fordel for verden og for bundlinjen og lever op til højere standarder både socialt, miljømæssigt og i forhold til gennemsigtighed.

” Vi er gået med ind i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, da der er flere af vores kunder som har efterspurgt en håndbold oplevelse og her var Bjerringbro-Silkeborg det bedste match med vores egne ambitioner. Vi ønskede også mere synlighed i området og sammen med det gode veletableret netværk der er i klubben, var det ideelt for os at komme med ombord og udvikle et stærkt samarbejde”

Vil i vide mere om bæredygtig vin og vores nye sølvpartner Østjysk vinforsyning, så klik på boksen herunder

Bliv klogere Z4it og besøg deres hjemmeside.

29/9-2022

Z4it ny Erhvervspartner med aftale gældende for de næste 3 sæsoner

Vi kan præsentere Z4it som ny erhvervspartner og med en samarbejdsaftale der er gældende for de næste 3 sæsoner. 

Med Z4 it får I en fleksibel og professionel it-partner med på sidelinjen til at hjælpe med at optimere og automatisere hele jeres it-løsning. De forstår forretningen, og de taler i øjenhøjde med både jer og brugerne.

23/09-2022

Dansk Løn service opgradere deres sponsorat for de næste to sæsoner

Dansk Løn service Aps har med deres nye samarbejdsaftale et ønske om at støtte op om talentudvikling i klubben og er derfor også kommet på tøjet hos drengene på U17 og U19. Dansk Løn service er samtidig også en del af vores erhvervsnetværk, hvor de som ambassadør er med til at promovere det ud til andre virksomheder.

Hos Dansk Løn service Aps sætter de en ære i at indfri jeres ønsker og behov for lønbehandling. Med mere end 20 års erfaring som lønbogholder er de ikke blege for at blive kaldt eksperter i lønservice. De optimerer jeres lønstyring, mens I optimerer bundlinjen.

Dansk Løn Service

Du kan læs mere omkring Dansk Løn service her

Du kan læse mere om OK Snacks ved at trykke på linket under 

15/09-2022

OK Snacks ny Netværkssponsor

Vi kan præsentere OK Snacks A/S som ny Netværkssponsor i klubben!

OK Snacks A/S er blandt verdens førende producenter af knasende sprøde flæskesvær og tilbyder samtidig et komplementær kvalitetssortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og tex-mex varianter. Både i form af egne mærker og som private label-produktion.

8/07-2022

Bravida indgår en ny 2-årig aftale og udvider samarbejdet frem til 2024

"Vi indgik for to sæsoner siden et samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg for at kunne tilbyde vores kunder nogle store håndboldoplevelser, og det må vi konstatere at vi har fået. Det øget partnerskab er med henblik på mere synlighed i Silkeborg og omegn. Vi har i det sidste stykke tid været på udkig efter mere synlighed i Silkeborg området og her må vi sige at BSH matcher det vi søgte. Derfor ser vi frem til de kommende to sæsoner hvor vi bliver mere synlige i JYSK arena, både på LED-bander og med et fast skilt der kan ses i TV. Ydermere vil vi gerne have endnu mere fokus på erhvervsuddannelserne og vores fag, derfor vil vi i den kommende sæson sammen med BSH til en udvalgt kamp, lave et set up hvor vi invitere unge mennesker til håndbold og samtidigt fortæller om hvad en erhvervsuddannelse kan."

Vil du vider mere om Bravida, så klik på linket herunder