Søg
Close this search box.

Sponsornyheder

Her kan du læse om de seneste sponsornyheder i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. 

26. juni 2024

Mikael Glerup, administrerende direktør i Glerup A/S, går fra Guldpartner til Toppartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Samtidig supplerer han sit spillersponsorat for Morten Olsen med et spillersponsorat for Nikolaj Læsø.

Glerup A/S blev Guldpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold sidste sommer.

29. september 2023

PIP Grafic ApS en af vores nye erhvervspartnere i denne sæson, har valgt at opgradere deres samarbejdsaftale og bliver ny Sølvpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

PIP Grafic producerer og forhandler alle former for visuel markedsføring. De sikrer kvaliteten gennem hele processen, så Jeres specialløsninger bliver knivskarpe. Dertil en service, der sikrer Jer som kunde, at hjælpen altid er tæt på.

18. september 2023

DANKAF A/S er ny netværkssponsor i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. DANKAF A/S skal bl.a. levere kaffe til kampe i JYSK arena. Derudover indtræder de også i BSH Business Netværket. 

Bliv klogere DANKAF her:

Du kan læse mere om vores nye Erhvervspartner Vildmarksbad Silkeborg her:

12. september 2023

Vildmarksbad Silkeborg er ny Erhvervspartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold!

Vildmarksbad Silkeborg træder ind som ny erhvervspartner for Bjerringbro Silkeborg Håndbold de kommende to år, og direktør Ivan Lyngby Michelsen ser frem til at indtræde i BSH Erhvervsnetværk.

“Jeg glæder mig meget til samarbejdet med BSH. Det er vigtigt, at virksomhederne i området bakker op om håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Vi håber med denne aftale, at endnu flere får øjnene op for vores unikke outdoor saunaer og vildmarksbade, der er i absolut verdensklasse. ”

8. september 2023

Udsigten Silkeborgs formål er at drive virksomhed ved udvikling og salg af ejendomsprojekter, og de næste to år er virksomheden en del af partnerkredsen omkring Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Vi ser frem til samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg og glæder os til gode sportslige oplevelser i JYSK arena og et godt netværk uden for banen,” udtaler Mikael Glerup.

Du kan læse mere om den nye aftale her: