Søg
Close this search box.

Sponsornyheder

Her kan du læse om de seneste sponsornyheder i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. 

29. september 2023

PIP Grafic ApS en af vores nye erhvervspartnere i denne sæson, har valgt at opgradere deres samarbejdsaftale og bliver ny Sølvpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

PIP Grafic producerer og forhandler alle former for visuel markedsføring. De sikrer kvaliteten gennem hele processen, så Jeres specialløsninger bliver knivskarpe. Dertil en service, der sikrer Jer som kunde, at hjælpen altid er tæt på.

18. september 2023

DANKAF A/S er ny netværkssponsor i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. DANKAF A/S skal bl.a. levere kaffe til kampe i JYSK arena. Derudover indtræder de også i BSH Business Netværket. 

Bliv klogere DANKAF her:

BSH støtter Flere i Fællesskaber

Flere i Fællesskaber sætter fokus på ensomhed og fællesskab.

Flere i Fællesskaber

Flere i Fællesskaber er med til at sætte ensomhed og fællesskab på dagsordenen i Silkeborg Kommune. Projektet er sat til en fire-årig periode og skal finde de bedste metoder til at bekæmpe ensomhed og skabe en by med fællesskabsfølelse. Der arbejdes blandt andet på, at unge skal være besøgsvenner for plejehjemsbeboere, så unge og ældre kan hjælpe hinanden. Bjerringbro-Silkeborgs bagspiller Mads Kjeldgaard Andersen er ambassadør for projektet, og han hjælper med at sprede budskabet til den unge målgruppe gennem de sociale medier.

”Samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg giver bl.a. Flere i Fællesskaber nogle vigtige kommunikationskanaler hvormed, at vi kan udbrede kendskabet til de mange gode fællesskaber, der er i Silkeborg Kommune. Flere i Fællesskaber har også som målsætning at bidrage til at nedbryde tabuet omkring ensomhed. Via ambassadører som BSHs venstre back, Mads Kjeldgaard Andersen, kan Flere i Fællesskaber nå bredere ud med budskabet omkring, at ingen skal sidde alene med deres oplevelse af ensomhed, men derimod vide, at der er mange i samme situation – og at der findes veje ud af ensomheden.”

Du kan læse mere om vores nye Erhvervspartner Vildmarksbad Silkeborg her:

12. september 2023

Vildmarksbad Silkeborg er ny Erhvervspartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold!

Vildmarksbad Silkeborg træder ind som ny erhvervspartner for Bjerringbro Silkeborg Håndbold de kommende to år, og direktør Ivan Lyngby Michelsen ser frem til at indtræde i BSH Erhvervsnetværk.

“Jeg glæder mig meget til samarbejdet med BSH. Det er vigtigt, at virksomhederne i området bakker op om håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Vi håber med denne aftale, at endnu flere får øjnene op for vores unikke outdoor saunaer og vildmarksbade, der er i absolut verdensklasse. ”

8. september 2023

Udsigten Silkeborgs formål er at drive virksomhed ved udvikling og salg af ejendomsprojekter, og de næste to år er virksomheden en del af partnerkredsen omkring Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Vi ser frem til samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg og glæder os til gode sportslige oplevelser i JYSK arena og et godt netværk uden for banen,”

Du kan læse mere om den nye aftale her: