Sponsornyheder

Her kan du læse om de seneste sponsornyheder i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. 

18. september 2023

DANKAF A/S er ny netværkssponsor i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. DANKAF A/S skal bl.a. levere kaffe til kampe i JYSK arena. Derudover indtræder de også i BSH Business Netværket. 

Bliv klogere DANKAF her:

Du kan læse mere om vores nye Erhvervspartner Vildmarksbad Silkeborg her:

12. september 2023

Vildmarksbad Silkeborg er ny Erhvervspartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold!

Vildmarksbad Silkeborg træder ind som ny erhvervspartner for Bjerringbro Silkeborg Håndbold de kommende to år, og direktør Ivan Lyngby Michelsen ser frem til at indtræde i BSH Erhvervsnetværk.

“Jeg glæder mig meget til samarbejdet med BSH. Det er vigtigt, at virksomhederne i området bakker op om håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Vi håber med denne aftale, at endnu flere får øjnene op for vores unikke outdoor saunaer og vildmarksbade, der er i absolut verdensklasse. ”

8. september 2023

Udsigten Silkeborgs formål er at drive virksomhed ved udvikling og salg af ejendomsprojekter, og de næste to år er virksomheden en del af partnerkredsen omkring Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Vi ser frem til samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg og glæder os til gode sportslige oplevelser i JYSK arena og et godt netværk uden for banen,”

Du kan læse mere om den nye aftale her: