Søg
Close this search box.

GLERUP A/S BLIVER TOPPARTNER OG SPILLERSPONSOR FOR NIKOLAJ LÆSØ

Mikael Glerup, administrerende direktør i Glerup A/S, går fra Guldpartner til Toppartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Samtidig supplerer han sit spillersponsorat for Morten Olsen med et spillersponsorat for Nikolaj Læsø.

Glerup A/S blev Guldpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold sidste sommer.

”Vi er rigtig glade for det partnerskab, som vi indgik med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold sidste sommer. Setuppet til kampene er professionelt og med en god atmosfære,” siger Mikael Glerup.

Derfor har direktøren valgt at gå fra Guldpartner til Toppartner på en tre-årig aftale, og samtidig supplerer han sit spillersponsorat af Morten Olsen med et spillersponsorat af Nikolaj Læsø, som kommer til klubben fra den kommende sæson.

”Jeg glæder mig til at se Nikolaj Læsø trække i den sorte trøje. Han er en spændende spiller, og jeg tror på, at han sammen med resten af truppen kan række ud efter flere titler til klubben,” siger Mikael Glerup.

Det perfekte match

”Både Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Glerup A/S vægter ærgerrighed højt, og det er en af de dyder, som også Morten Olsen og Nikolaj Læsø lever op til. Derfor er matchet mellem de to spillere og Glerup A/S helt perfekt.”

Sådan siger Rasmus Bjerregaard, der er salgschef i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Han tilføjer:

”Som klub og organisation er vi rigtig glade for, at en partner, som indtrådte sidste sommer, allerede nu vælger at steppe op som følge af, at de har været glade for de ting, de har købt ind i såsom netværk og VIP Hospitality.”

”Fremover vil Glerup A/S være synlige på både Morten Olsens og Nikolaj Læsøs spillertrøje, og virksomheden vil blive råbt op, når de to spillere sender bolden i nettet i JYSK arena,” siger Rasmus Bjerregaard.