Søg
Close this search box.

TORSTED HK ER SAMARBEJDSKLUB NR. 42

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kan nu føje Torsted Håndboldklub til rækken af gode samarbejdsklubber.

Samarbejdsklubberne betyder utroligt meget for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, fortæller Kristoffer Nygaard, der er Event Manager i den midtjyske topklub:

”Vi er utroligt glade for, at vi kan være med til at understøtte det fantastiske arbejde, der bliver gjort i de lokale foreninger til glæde for områdets børn og unge. Samtidig kan vi være med til at give deres medlemmer unikke oplevelser. Det kan både være til vores hjemmekampe i JYSK arena, men også i form af spillerbesøg i klubben.”

”Vi er også meget stolte af, at en klub fra Horsens kan se perspektiverne i et samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg. Det vidner om, at vi som klub har et godt navn, der ikke kun er attraktivt for de lokale klubber,” siger Kristoffer Nygaard og fortsætter:

”Generelt er samarbejdsklubberne meget vigtige for os som klub og for håndbolden generelt. Det er der, hvor de næste store stjerner bliver skabt. Samtidig er de også en vigtig part i, at vi altid har en velbesøgt arena i forbindelse med vores hjemmekampe.”

Fordele for spillere og trænere

I Torsted HK er de også glade for at indlede et samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold:

”Vi ser et samarbejde med BSH som både et tilbud til vores medlemmer i forhold til at kunne få gode oplevelser med de spillere, man normalt kun ser i TV, men også at kunne tilbyde at blive trænet af nogle af dem til bl.a. vores håndboldskole i uge 32,” siger Brian Nørmark, der er bestyrelsesmedlem i Torsted HK.

”Det, at spillerne og trænerne stiller op og snakker med alle de unge håndboldspillere eller møder dem ude i klubben, er med til at give dem et rygstød til at kunne lide mere håndbold, og som de kan spejle sig i. Det gælder både spillere fra BSH’s ligahold, men lige så meget, når det er spillere fra U17 og U19,” siger Brian Nørmark.

Han ser også, at andre end klubbens spillere kan få glæde af samarbejdet:

”Vi ser også et samarbejde, hvor vores trænere kan få erfaring fra BSH i forhold til træningsmetoder, træningsteknikker osv. I Torsted HK arbejder vi meget på at gøre vores ungdomsspillere interesserede i at træne og dermed fortsætte i klubben, så at kunne give dem disse tilbud er også et kæmpe plus.”