Søg
Close this search box.

HAMMEL GF ER SAMARBEJDSKLUB NR. 40 I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Bjerringbro-Silkeborg kan tilføje Hammel GF til rækken af lokale samarbejdsklubber.

”I Bjerringbro-Silkeborg vil vi gerne bakke op om foreningerne i vores nærområde og give noget tilbage til klubberne, der kommer og bakker os op i JYSK arena,” fortæller Kristoffer Nygaard, der er Koordinator i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Vores ambition er at fylde hallen hver gang, og her er samarbejdsklubberne en vigtig del, ligesom de også er en vigtig del i at brande Bjerringbro-Silkeborg,” siger han.

Bjerringbro-Silkeborg kan være med til at motivere de unge mennesker til at være en del af et fællesskab og få en masse fantastiske oplevelser, der kan deles med holdkammeraterne.

Klubben kan også bidrage til at fastholde håndboldspillerne i klubberne, så der kan tilbydes håndbold i alle årgange.

”Vi vil gerne være i øjenhøjde og være tilgængelige for vores tilskuere. Det er vi blandt andet, når vi besøger vores samarbejdsklubber. Vores spillere synes, at det er fedt at komme ud til en masse glade børn og inspirere dem,” siger Kristoffer Nygaard.

Fælles glæde ved håndbold

Morten Hansen er formand i Hammel GF.

Han siger følgende om samarbejdet:

”Det er rigtig spændende for en klub som Hammel GF Håndbold at blive venskabsklub med Bjerringbro-Silkeborg. På trods af, at forskellene mellem klubberne er store, så kan glæden til håndboldspillet forene os. Hvor BSH jo er en klub med stor vægt på eliten, er Hammel en klub, hvor fokus er på, at så mange som muligt kommer i gang med – og bliver ved med – at spille håndbold.”

”Vi håber, at flere af vores medlemmer vil benytte sig af muligheden for at få en rigtig god oplevelse med tophåndbold til en BSH-kamp. Kan vores spillere ligeledes få en god oplevelse med en gæstetræner fra øverste hylde som en del af samarbejdsaftalen, så vil det bare være en ekstra fjer i hatten,” siger formanden med ønske om et godt samarbejde mellem Hammel GF Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.

Skal dit barns klub også være samarbejdsklub med Bjerringbro-Silkeborg og have muligheden for at få nogle gode håndboldoplevelser, så kontakt Kristoffer Nygaard på mail: kn@bjerringbro-silkeborg.dk.