Søg
Close this search box.

GØDVAD HÅNDBOLD ER ÅRETS SAMARBEJDSKLUB I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

I forbindelse med søndagens slutspilskamp mellem Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Skanderborg Aarhus modtog Gødvad Håndbold prisen som Årets Samarbejdsklub – en pris, som gives i samarbejde med JKS.

I løbet af sæsonen har Gødvad Håndbold bidraget med lige knap 1.000 tilskuere til Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds hjemmekampe i JYSK arena – herunder en masse børn, som har fået den store oplevelse at løbe på banen med stjernerne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Gødvad Håndbold er en rigtig god og stor klub, hvor de frivillige ildsjæle brænder for ungdomshåndbolden. Man kan mærke, at interessen for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er stor, og det er altid en fornøjelse at besøge klubben,” siger Kristoffer Nygaard, der er Event Manager hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Udvælgelsen af Årets Samarbejdsklub sker blandt andet på baggrund af, at:

 • Klubben er en loyal samarbejdsklub, der har nogle frivillige ildsjæle, der går forrest for at involvere klubben i BSH samarbejdsklub-konceptet
 • Klubben deltager aktivt i de invitationer og muligheder, som Bjerringbro-Silkeborg Håndbold stiller til rådighed
 • Klubben er et vigtigt aktiv for lokalområdet og omfavner både bredde- og elitespilleren
 • Klubben har ikke kun fokus på håndboldspilleren, men på hele mennesket
 • Klubben er inkluderende og sikrer, at alle føler sig som en del af fællesskabet

Sammen om håndbolden

Til at modtage prisen var formand for Gødvad Håndbold, Jon Gregersen, mødt op i JYSK arena:

”Vi er selvfølgelig meget stolte over kåringen som Årets Samarbejdsklub, specielt fordi vi er de første,” lyder det fra formanden.

”Samarbejdet med BSH giver en følelse af at være sammen om håndbolden i Silkeborg og for Gødvad Håndbold om også at være en del af elite-elementet. Det er inciterende for vores medlemmer, at de kan komme til elitehåndbold i JYSK arena, og det er voldsomt inspirerende for de små at løbe ind med spillerne. Der er ingen tvivl om, at det element betyder meget for vores medlemmer. Og når man fra Gødvad ser en Gødvad-trøje løbe ind med en BSH-trøje, bliver man stolt og glad,” siger han.

Klubben kunne godt tænke sig endnu flere fællestræninger med ligaspillerne, for det er noget, som virkelig motiverer, siger Jon Gregersen.

”Vi ser os selv som en håndboldklub fra Silkeborg, og derfor støtter vi også op om Silkeborgs håndboldflagskibe som BSH. Vi ser os ikke i konkurrence med de andre klubber i og rundt om Silkeborg, men ønsker at give silkeborgenserne det bedste håndboldtilbud, vi kan, også gerne i samarbejde med andre klubber, herunder BSH.”

”Vi ønsker et fortsat og også gerne et tættere samarbejde med BSH med det formål at styrke håndbolden yderligere i Silkeborg, både på breddesiden og elitært. Vi har brug for hinanden,” slutter formanden.

Årets Samarbejdsklub i samarbejde med JKS

Som en del af det stærke samarbejde mellem Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og JKS er det danske vikar- og rekrutteringsbureau sponsor for prisen som Årets Samarbejdsklub. Initiativet er en del af JKS’ løbende engagement i at støtte og styrke sportens vækst, både på professionelt og amatørniveau.

Underdirektør i JKS, Søren Ingemann udtaler:

”Efter vores opfattelse er samarbejdet mellem eliteklubberne og de mange amatørklubber et vigtigt fundament for håndboldsporten. Vi mener også, at det er gennem stærke partnerskaber og samarbejde på tværs af klubber og niveauer, at vi kan skabe en positiv og bæredygtig udvikling i sporten. Derfor synes vi også at sådanne partnerskaber fortjener anerkendelse som tilfældet her med Gødvad Håndbold.”

Direktør i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, Jesper Schou, supplerer:

”Ved at udnævne Årets Samarbejdsklub ønsker vi at anerkende og belønne de klubber, som gør en ekstraordinær indsats for at støtte BSH og sporten som helhed. Vi håber, at vores udnævnelse kan bidrage til at skabe endnu stærkere bånd mellem klubberne og inspirere andre til at engagere sig i samarbejde og fællesskab.”

”Hos JKS ser vi virkelig meget frem til det fortsatte gode og frugtbare samarbejde med BSH, og vi er meget glade og stolte over at kunne styrke vores engagement i lokalsamfundet gennem det fælles partnerskab,” slutter Søren Ingemann.


OM GØDVAD HÅNDBOLD

 • Oplevelser og resultater skabes i fællesskab.
 • Vi skaber oplevelser og resultater for klubben, medlemmerne og de frivillige, både på og uden for håndboldbanen.
 • Vi udvikler sunde, aktive og ansvarsfulde håndboldspillere og foreningsmennesker. Derfor understøtter Gødvad Håndbold vores medlemmer, vores frivillige og vores ledelse i at blive nysgerrige på hinanden og på omverdenen.
 • Det skal være sjovt at gå til håndbold.
 • Fællesskab med plads til alle.
 • Udvikling før resultat.
 • Respekt over for hinanden og for sporten.
 • 435 spillere er tilmeldt på de forskellige hold og årgange fordelt med:
  – 100 seniorspillere
  325 ungdomsspillere
  TrilleTrolle for de 2-5-årige og op til U17
  – 10 spillere på Gødvad Kidz, som er en del af Lykkeliga
 • I alt har klubben 60 frivillige trænere, holdledere, hjælpetrænere og bestyrelse.
 • 22 hold er tilmeldt DHF-turneringen, derudover er de mindste hold tillmeldt DGI-stævner.
 • Ca. 10 procent stigende medlemstal årligt igennem de sidste mange sæsoner.