Søg
Close this search box.

VICTOR ILSØE ER ÅRETS TALENT I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Den 19-årige fløjspiller Victor Ilsøe blev søndag inden kampen mod Mors-Thy kåret til Årets Talent i samarbejde med JKS.

”Jeg er vildt glad og stolt over at blive anerkendt som Årets Talent,” siger Victor Ilsøe.

”Det er ikke kun en personlig triumf. Det er også en påmindelse om den støtte og opbakning, jeg har modtaget fra mine kollegaer, venner og familie,” siger fløjspilleren.

”Den her pris motiverer mig til at fortsætte med at træne hårdt og fortsætte med at udvikle mig både på og uden for banen,” siger han.

Årets Talent kåres i samarbejde med JKS

”Vi støtter kåringen af Årets Talent, da vi ser talentprisen som en fejring af de unge, der har unikke evner og potentiale. Det er vores fornøjelse at støtte op om dette initiativ, da vi tror på, at talentudvikling er nøglen til en lysere fremtid for både sporten og samfundet som helhed,” siger Søren Ingemann, der er underdirektør i JKS.

”JKS er jo et vikar- og rekrutteringsbureau med 40 afdelinger spredt ud over hele landet, så vi er forankret i lokalsamfundene. Derfor er det vigtigt for os at støtte op om det, der sker i lokalmiljøet,” siger Søren Ingemann og fortsætter:

”Derudover investerer vi ikke blot i talentudvikling, når vi støtter, men også i styrkelsen af lokalsamfundenes erhvervsliv, da vi gennem sporten møder det lokale erhvervsliv og potentielle kandidater.”

Tildeling af Matthias Birkkjær-legatet

Sammen med prisen som Årets Talent fik Victor Ilsøe tildelt Matthias Birkkjær-legatet på 3.000 kroner til minde om Matthias Birkkjær – en spiller, der besad de samme kvaliteter som Årets Talent, og som selv modtog talentprisen i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i sæsonen 2021-2022.