Søg
Close this search box.

Simon Sørensen bliver ny assistenttræner i Bjerringbro-Silkeborg

Når Patrick Westerholm til sommer tager plads på trænerbænken i Bjerringbro-Silkeborg, bliver det med Simon Sørensen som assistenttræner i den midtjyske topklub.

Han står på sidelinjen sammen med Erik Veje Rasmussen i Århus Håndbold, men fra den kommende sæson rykker Simon Sørensen fra Øst- til Midtjylland, når han sammen med Patrick Westerholm skal udgøre trænerteamet i Bjerringbro-Silkeborg.

”Jeg synes, det er attraktivt at få muligheden for at arbejde i en af de største klubber i Danmark, som stort set hver sæson spiller med om titlerne. Ambitionen om at spille med i den absolutte top med et spændende setup både i ligaen og nu også i ungdomsafdelingen tiltaler mig meget,” siger Simon Sørensen om grunden til, at han har takket ja til tilbuddet.

Simon Sørensen er også ungdomslandstræner for U20/21, og det vil han fortsætte med.

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Patrick, og jeg tror på, at vi kan få opbygget et godt team, hvor vi kan supplere hinanden bedst muligt sammen med resten af teamet og truppen, så vi kan forsætte det gode arbejde, der historisk set har været i klubben – og forhåbentligt med titler til følge,” siger Simon Sørensen.

Han glæder sig til at blive en del af Bjerringbro-Silkeborg og har også selv en baggrund i Bjerringbro, hvor han startede sin karriere:

”Derfor har jeg mødt mange kendte ansigter i JYSK arena, når jeg har været på besøg igennem de sidste mange sæsoner. Så jeg ser da frem til, at de nu kan heppe på det hold, jeg er en del af, frem for det modsatte,” siger han.

Stor erfaring med både senior og ungdom

I Bjerringbro-Silkeborg er direktør Jesper Schou særdeles tilfreds med, at det er lykkedes at få en aftale med Simon Sørensen på plads.

”Med Simon får vi en meget kompetent makker til Patrick Westerholm og en træner med stor dedikation til trænergerningen. Gennem sit nuværende arbejde som assistenttræner i Århus Håndbold og som træner for ungdomslandsholdet er det en erfaren træner, der kommer til Bjerringbro-Silkeborg. Simons erfaring, indsigt i og kendskab til den danske liga bliver et stærkt kort for os,” siger Jesper Schou.

”I Bjerringbro-Silkeborg ønsker vi fortsat at udvikle vores ungdomssetup og arbejde videre med overgangen fra ungdom til senior. Med baggrund i Simons erfaring fra arbejdet med unge spillere og hans arbejde som ungdomslandstræner får vi tilført betydelig viden om og indsigt i dette arbejde,” siger direktøren.

”Med Simon på plads er der nu styr på træner- og ledelsesteamet i Bjerringbro-Silkeborg for den kommende sæson, idet Tom Jensen fortsætter som fysioterapeut og Søren Lavrsen fortsætter som fysisk træner. Tom Jensen vil tillige i den kommende sæson stå for træningen af vores målvogtere. Et team, som jeg kun kan være tilfreds med at have fået på plads,” siger Jesper Schou.

Foto: Århus Håndbold