Søg
Close this search box.

RASMUS LAUGE: SIMON SØRENSEN HAR HELE PAKKEN

Simon Sørensen blev tidligere i dag offentliggjort som ny cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Nyheden blev taget godt imod i JYSK arena, hvor Rasmus Lauge og resten af holdet havde sæsonens sidste fællestræning.

”Jeg synes, det er helt forrygende, at Simon fortsætter som cheftræner. Det glæder jeg mig til.”

Sådan siger Rasmus Lauge, da vi fanger ham i JYSK arena lige efter, at holdet har fået overbragt nyheden om, at Simon Sørensen sætter sig i cheftrænerstolen i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold de kommende tre sæsoner.

”Jeg har jo kendt Simon længe – helt fra Bjerringbro FH-tiden også – og jeg har været meget positivt overrasket over hans udvikling i de mange år, hvor vi har været væk fra hinanden,” fortæller bagspilleren, der selv har været på flere udlandseventyr.

”Jeg synes, det bliver mega spændende. Han er en skide god fyr og er meget kompetent, så jeg forestiller mig, at det bliver rigtig godt,” siger han.

Det gode menneske og den hårde hund

Han uddyber sit svar med følgende beskrivelse af Simon Sørensens kvaliteter:

”Jeg synes, han favner rigtig bredt. Fra det gode menneske til den hårde hund. Og så er han taktisk dygtig. Så jeg synes, at han har hele pakken til at kunne løfte det her mandskab.”

”Jeg glæder mig til at se, hvordan han folder det ud. Nu har vi haft nogle kampe med ham som cheftræner, men jeg går ud fra, at han lægger nogle nye og andre lag på i forhold til, når han skal stå med det flere sæsoner,” slutter Rasmus Lauge.

Bagspilleren og resten af BSH-mandskabet tog sæsonens sidste driblinger i JYSK arena i dag, og nu venter et par ugers ferie inklusiv individuel træning, inden en ny sæson fløjtes i gang.

Gå ikke glip af kampene i JYSK arena i den spændende sæson, der venter forude! Læs om vores sæsonkort på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/saesonkort. Sæsonkort fås på abonnement – fra kun 99 kroner pr. måned.