Søg
Close this search box.

Poul Munk bliver personlig sponsor for Patrick Westerholm

Silkeborg er Bilernes By, og Poul Munk sørger for, at Patrick Westerholm bliver godt kørende, når han som cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg fra 1. juli skal pendle mellem familiens hjem i Kolding og JYSK arena i Silkeborg.

Da Patrick Westerholm i går blev præsenteret som ny cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg fra den kommende sæson, var TV 2 og Midtjyllands Avis inviteret indenfor i bilhuset hos Poul Munk på Nørrevænget i Silkeborg.

Poul Munk har nemlig forlænget og udvidet deres samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg.

Klubben og bilhuset har indgået en to-årig aftale, og Poul Munk øger samtidig deres engagement i håndboldklubben og går fra Guldpartner til Platinpartner samtidig med, at de bliver personlig sponsor for den nye cheftræner.

”Vi er rigtig glade for at forlænge vores samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg. Patrick Westerholm bliver ambassadør for vores bilhus og kommer derfor til at være stærkt kørende fra 1. juli, når han henter sin nye bil hos os,” siger Lykke Elstrøm fra Poul Munk.

Poul Munk har længe været partner i Bjerringbro-Silkeborg, og bilhuset fortsætter ufortrødent:

Patrick Westerholm (tv) ses her med Jesper og Lykke Elstrøm fra Poul Munk i Silkeborg.

”Vores samarbejde har aldrig været bedre, og det afspejler vores nye sponsorat også. Det vigtigste for os er at støtte op om lokale aktiviteter, som gavner Silkeborg. Og som et af de stærkeste hold i ligaen, må man i den grad sige, at BSH er et vigtigt hold for byen,” siger Lykke Elstrøm.

”Alt i alt giver vores sponsorat mening på rigtig mange parametre, og vi glæder os til at tingene bliver mere normaliseret, så vi kan komme i JYSK arena og se håndbold igen,” siger hun.

Direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou sætter stor pris på opbakningen:

”Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Poul Munk. At de som en loyal partner viser os tillid med en udvidelse af aftalen og samtidig øger længden på aftalen til også at gælde de kommende to sæsoner, det er vi både stolte over og meget ydmyge omkring,” siger Jesper Schou.

Aftalen med Poul Munk betyder, at bilhusets logo bliver synligt på Patrick Westerholms trøje til kampe, og cheftræneren kommer til at pendle til og fra JYSK arena i en bil fra Poul Munk.