Søg
Close this search box.

MIKKEL LØVKVIST ER FREMTIDENS MAND

Bjerringbro-Silkeborgs unge målmandstalent har alle forudsætninger for at blive en meget, meget dygtig målmand. Sådan lyder det fra målmandstræner Michael Bruun.

”Det, som kendetegner en dygtig målmand er: teknik, spilforståelse, eksplosivitet, placeringsevne, analysearbejde, viljen til at blive bedre hele tiden på alle parametre og mental styrke,” siger Michael Bruun, der som målmandstræner for Mikkel Løvkvist hjælper det unge målmandstalent med hele tiden at blive skarpere mellem stolperne.

”Mikkel har en fantastisk teknik og har alle forudsætninger for at blive en meget, meget dygtig målmand,” siger Michael Bruun, der selv er tidligere liga- og landsholdsmålmand.

”Det kræver hårdt arbejde hver eneste dag med mange forskellige ting – både den mentale og fysiske del af træningen. Mikkel har taget mange rigtige skridt i det sidste halvandet år i BSH,” siger målmandstræneren.

En mulig kommende landsholdsspiller

”Det er altid svært at sige, hvem der kommer på landsholdet. Der er heldigvis rigtig mange dygtige målmænd i Danmark, men Mikkel har mange forudsætninger for at kunne lykkes med at blive en topmålmand. Jeg synes, jeg har set rigtig mange gode præstationer fra Mikkel, så det afhænger jo ofte af stabilitet, så man hele tiden hæver bundniveauet,” lyder det fra Michael Bruun.

Hvis målmandstræneren skal komme med et godt råd til Bjerringbro-Silkeborgs unge målmand, er det, at han skal være tålmodig:

”Man behøver ikke at have travlt med at nå sine mål – og så husk at nyde nuet.”

Stor tiltro fra klubbens side

Også Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds sportslige ansvarlige, Michael V. Knudsen, ser et lysende talent i Mikkel Løvkvist:

”I Mikkel Løvkvist har vi et af Danmarks allerstørste målmandstalenter. Han har allerede vist sit kæmpe potentiale og har flere gange været kampafgørende – og har dermed været med til at vinde vigtige point til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.”

”Vi fik Mikkel overtalt til at komme til BSH som ganske ung, og han har fra dag et taget nogle store skridt og vist, at han mener det alvorligt, når han siger, at han vil være den bedste. Han er utroligt arbejdsom og har en vilje og motivation til altid at gøre det lidt bedre,” siger Michael V. Knudsen og uddyber:

”Det gælder både sportsligt på banen, hvor han skal fortsætte med at tage bolde, men måske lige så vigtigt for Mikkel udenfor banen, hvor han arbejder stærkt på at bygge på grundstenene til en lang karriere med forberedelse, evaluering, mentaltræning osv. For vi skal huske på, at Mikkel stadigvæk er ung, selvom han snart har spillet to år i BSH.”

”Vi glæder os over at se Mikkels udvikling og ser frem til endnu flere store præstationer de kommende år – for der er ingen tvivl om, at Mikkel kan blive vild og blive en af verdens allerbedste,” lyder det fra den tidligere stregspiller.

MIKKEL MØLLER LØVKVIST

Position: Målmand
Født: 31.07.2002 (20 år)
Højde: 201 cm.
Vægt: 103 kg.
Landsholds-CV: 12 U-landskampe og 20 Y-landskampe
BSH siden: 2021
Spillernummer: 16
Personlig sponsor: Silkeborg Slagteren