Søg
Close this search box.

Klar, parat, sæsonstart!

Efter tre træningskampe mod GOG, Ribe-Esbjerg og Magdeburg, ser Bjerringbro-Silkeborg-truppen med cheftræner Patrick Westerholm i spidsen frem til en række kampe, hvor det virkelig gælder. 

Den 25. august venter der Bjerringbro-Silkeborg en knald-eller-fald-kamp i Santander Cuppen efterfulgt af to afgørende kampe mod svenske Ystads IF i EHF European League samt sæsonens første ligakamp.

Inden det for alvor går løs, sætter holdet punktum for en række træningskampe med en sidste af slagsen mod Skanderborg Aarhus Håndbold.

Vi bedt cheftræner Patrick Westerholm se tilbage på de første testkampe – og fremad mod de kampe, der venter lige om hjørnet:

Hvad har I fået ud af jeres tre første træningskampe?  

”De første par kampe går med at se spillerne lidt an. Vi har også en del nye spillere, der skal integreres. Vi har møbleret lidt rundt i vores defensive strategi, som vi arbejder med. Angrebsmæssigt skal vi finde ud af, hvordan vi spiller hinanden gode.”

Hvordan sikrer I jer en sejr over Sydhavsøerne i Santander Cuppen?  

”Jeg tror, vi kan stå godt defensivt og få løbet et par kontrascoringer. Jeg tænker, vi kommer til at slide med vores angrebsspil, da vi ikke kender hinanden så godt endnu.”

Hvordan ser du på jeres chancer mod Ystads IF?  

”Ystad har et godt, bundrutineret hold med flere profiler. De spiller med stor fysik og masser af løb, så det kommer til at blive to tætte kampe. Jeg glæder mig til at spille i Europa i igen!”  

I spillertruppen ser bagspiller Mads Kjeldgaard Andersen frem til at spille for en fyldt JYSK arena igen, når sæsonen fløjtes i gang:

”Jeg ser ufatteligt meget frem til at spille i en fyldt JYSK arena igen. Vi fik en lille smagsprøve i semifinalen og i anden finale sidste sæson efter coronaen. Jeg er sikker på, at vi med en fuld hal får taget til at lette i JYSK arena til sæsonstart. I spillertruppen er vi klar til at give jer en masse gode oplevelser. Vi ses i hallen!”    


Kampprogram: 21. august – Træningskamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold i JYSK arena. Hent din gratis billet her: https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/arrangementer25. august – Pokalkamp mod Sydhavsøerne (Santander Cup)28. august – EHF European League-kamp mod Ystads IF1. september – Første ligakamp på udebane mod Fredericia HK4. september – Returkamp mod Ystads IF i EHF European League7. september – Første ligakamp i JYSK arena mod Mors-Thy Håndbold