Søg
Close this search box.

JOHAN SJÖSTRAND STOPPER I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Med udgangen af denne sæson stopper svenske Johan Sjöstrand som målmand for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Johan Sjöstrand er en topmålmand, og vi har været meget glade for ham og for hans indsats i målet,” siger Michael V. Knudsen, der er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Lige nu er den svenske keeper på vej tilbage fra en skade.

”Vi kender hans absolutte topniveau, og det er kampafgørende, så vi håber, at han kommer tilbage på det niveau, og at han er klar til at slutte af på fornemste vis i BSH. Han har bidraget med sin store erfaring og rutine fra flere topklubber i Europa, og han har også leveret toppræstationer hos os og været kampafgørende,” siger Michael V. Knudsen.

Respekt fra modstanderne

Om Johan Sjöstrands kvaliteter som målmand siger han følgende:

”Han er en ekstremt hurtig keeper. God til at læse spillet og god til at kende skytterne. Modstanderne ved, at de skal gøre sig umage. De har respekt for, at han er en topklassekeeper, som samtidig har spillet på tophold.”

 ”Han ved, hvornår man skal slå til, og er på den måde en forgangsmand på holdet – også i medaljekampene, når der virkelig er noget på spil.”

”Der er stadig mange kampe tilbage i denne sæson, og vi glæder os til at se ham på banen igen,” siger Michael V. Knudsen.

Jagten på mere metal

”Jeg glæder mig til at komme tilbage på banen igen og få sluttet godt af i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold – gerne med en medalje af fineste karat,” siger Johan Sjöstrand.

”Lige nu er mit fokus netop på at komme tilbage i målet, og så må vi se, hvad der sker fra sommer af,” lyder det fra keeperen.

”Vi har haft det godt i Silkeborg og i klubben med fælles ambitioner om at spille med i toppen,” siger han.

Johan Sjöstrand var en del af det svenske A-landshold fra 2008 til 2015 og var med til at vinde sølv ved OL i London i 2012.

Med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har han vundet DM-sølv og -bronze, og nu går jagten ind på mere metal i indeværende sæson.

JOHAN SJÖSTRAND

  • Født: 26.02.87 (36 år)
  • Vægt: 89 kg
  • Højde: 195 cm
  • Position: Målmand
  • BSH-spiller siden: sommeren 2020
  • Kontrakt til: sommeren 2024
  • Personlig sponsor: Silkeborg Slagteren