Søg
Close this search box.

JKS UDVIDER OG FORLÆNGER AFTALEN MED BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

JKS går fra Guldpartner til Toppartner på en ny to-årig aftale.

På billedet ses Pernille Esko, Regionschef i JKS, flankeret af de to unge fløjtalenter August Fridén (tv) og Patrick Boldsen (th).

Et mangeårigt samarbejde styrkes yderligere, nu hvor JKS som ny Toppartner når højeste sponsorniveau lige under trøjesponsorerne i den midtjyske topklub, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Vi har samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i en årrække, og det har vi været rigtig glade for. Der er et klart værdisammenfald mellem JKS og de klubber og mennesker, som har gjort BSH til en af Europas førende klubber. Den fantastiske rejse, vi har været med på med BSH, ser vi ingen grund til, skal stoppe nu. Vi er helt sikre på, at der ligger endnu flere fantastiske oplevelser og resultater lige om hjørnet for BSH – for både spillere, frivillige og fans,” siger underdirektør Søren Ingemann fra JKS.

Med godt 40 lokale afdelinger er JKS Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Det er vigtigt for os, at vi er med i dét, der samler folk i de byer og områder, hvor vi er repræsenteret. Samarbejdet med BSH giver os en fantastisk mulighed for at møde både mulige kandidater og erhvervsliv i et stort område af Midtjylland, som er hjemsted for nogle af landets mest spændende virksomheder. Ikke kun store landskendte virksomheder – men også iværksætter-virksomheder, som måske bliver store i morgen. Uanset størrelse og branche, er det alle sammen virksomheder, JKS kan hjælpe med vikarer, rekruttering eller freelance-specialister,” siger Søren Ingemann.

Han forklarer, hvordan samarbejdet også harmonerer med JKS’s slogan, ”Moving Your Potential”: 

”Hos JKS søger vi altid potentialet – og hjælper vores kunder med at gøre det samme. Som en del af den nye aftale med BSH støtter JKS også talentarbejdet i BSH. Et område, der passer perfekt med det fokus, JKS har på at få uddannet flere unge i danske virksomheder. De unge ER potentialet. Det glæder vi os til at samarbejde med BSH om at indfri.”

Et styrket samarbejde

JKS er en mangeårig og god partner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, så her er direktør Jesper Schou glad for den tillid, som virksomheden viser Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ved udvidelsen og forlængelsen af aftalen.

”JKS er førende på sit område, og det vil vi også være i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold – både på og uden for banen. Vi er glade for, at JKS bakker op om vores ambitioner og ikke blot øger sit engagement, men også på en længere aftale,” siger han og fortsætter:

”For at vi kan fastholde og også gerne udbygge vores position, så er det vigtigt med et styrket samarbejde med vores eksisterende partnere og på længere aftaler,” siger Jesper Schou.

”Som en naturlig del af talentarbejdet, så skal vi anerkende og hylde rollemodeller på talentarbejdet. En nystiftet pris i 2022 får fremover JKS som medafsender og med JKS’s fokus på ”Moving Your Potential”, så kan jeg ikke forestille mig en mere oplagt samarbejdspartner omkring prisen. Alle har et talent, og det skal vi hjælpe de unge mennesker med at udfolde,” lyder det fra direktøren, der også fortæller, at udover talentprisen kåres Årets Samarbejdsklub senere i denne sæson for første gang. 

OM JKS:

JKS lagde fra land som et mindre skibsværft tæt på Ringkøbing i 1995. I tidens løb har de udviklet sig til en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsvirksomheder. De er specialister i at sikre virksomheder kvalificeret arbejdskraft og hjælpe mennesker i arbejde.

JKS rekrutterer inden for alle brancher og på alle niveauer hos JKS, der består af JKS Staffing og JKS Career. Intet er for stort. Intet er for småt – hvad enten man ønsker et kortvarigt vikarforløb eller som virksomhed er på jagt efter en ny finansdirektør.

JKS tilbyder en række ydelser. JKS Career giver således ikke kun mulighed for effektiv rekruttering af kandidater. De vejleder og rådgiver også alle sider af det moderne arbejdsliv – fra onboarding til outplacement. Det samme gælder JKS Staffing, der ikke kun hjælper med vikarløsninger, men bl.a. tilbyder Try and Hire, som gør det muligt for medarbejdere og arbejdsgivere at se hinanden an, inden der skrives kontrakt.