Søg
Close this search box.

GLÆD DIG TIL TOPHÅNDBOLD I JYSK ARENA

Der er meget at glæde sig til som fan af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

D. 19. juli møder holdet ind til første træning i sæsonen 23/24, og det er både en spændende sæson og en spændende opstart, der venter lige om hjørnet.

”Vi beholder stammen på holdet – plus Rasmus Lauge, Mads Lenbroch, Victor Ilsøe og William Bogojevic, der kommer tilbage fra sin skade. Så det ser jo ekstremt spændende ud, synes jeg, at vi har den samme bredde langt hen ad vejen,” siger Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Rasmus Lauge kommer hjem og skal bidrage ekstremt meget og komme med den her rutine og erfaring fra allerhøjeste niveau, som skal gøre, at vi i de afgørende minutter har en chef, som også kan trække os det næste stykke hen ad vejen,” lyder det fra den sportslige ansvarlige.

Et lag på

”Vi har et virkelig spændende hold, hvor Rasmus Lauge gerne skal være toppen, kan man sige, som forhåbentligt kan gøre, at vi lige kan nå det ekstra lille stykke af vejen,” siger han.

”Rasmus Lauge har vist gennem de seneste mange år efterhånden, hvorfor han er en topspiller. Han har spillet i Kiel, Flensborg og Veszprém, han har spillet utallige landskampe, og han har trukket læsset i mange af de afgørende kampe. Så det er en spiller, der virkelig har spillet de afgørende minutter, vundet de afgørende minutter og vundet nogle titler.”

”Vi har en tro på og en forhåbning om, at han også kan gøre det her i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og at han dermed kan være med til at trække os det næste stykke vej og få de her titler, som vi rigtig gerne vil.”

Sæsonen begynder med et brag af en kamp

Første chance for at opleve Rasmus Lauge i kamp i Bjerringbro-Silkeborg-trøjen er d. 11. august, hvor Füchse Berlin – med bl.a. Mathias Gidsel på holdkortet – gæster JYSK arena.

Køb din billet på: https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/arrangementer/bshberlin110823

Du kan se hele programmet for holdets første uger her: https://bjerringbro-silkeborg.dk/nyheder/opstartsprogrammet-er-paa-plads-for-bjerringbro-silkeborg-haandbold/

Der er således nok at glæde sig til som fan af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og vi ser frem til at se jer i JYSK arena igen.