Søg
Close this search box.

OPSTARTSPROGRAMMET ER PÅ PLADS FOR BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Ligaholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold holder sommerferie fra d. 17. juni, og spillerne snører skoene igen d. 19. juli.

De første uger står den blandt andet på håndbold, styrke- og kredsløbstræning i JYSK arena.

Første kamp på programmet er mod tyske Leipzig d. 1. august kl. 18.30 i BioCirc Arena i Viborg i forbindelse med Generation Handball.

D. 11. august spilles en opvisningskamp mod vinderne af EHF European League, tyske Füchse Berlin. Her er navne som Mathias Gidsel, Hans Lindberg og Lasse Andersson på modstandernes holdkort.

Kampen spilles i JYSK arena i Silkeborg fredag d. 11. august kl. 19.00, og der vil være fanzone og spillerpræsentation i hal B fra kl. 17.00.

12. august kl. 17.30 venter endnu en træningskamp mod Skive fH i BioCirc Arena i Viborg.

17. august sætter holdet sig i et fly med kurs mod Portugal. Her venter tre træningskampe – en mod FC Porto, en mod Sporting CP og en mod Águas Santas.

D. 26. august gælder det for alvor, når Bjerringbro-Silkeborg Håndbold skal spille 1/8-pokalfinale mod HØJ Elitehåndbold i Royal Stage i Hillerød kl. 15.00.

I september tager vi hul på herreligaen og jagten på en plads i slutspillet, og der venter også spændende kampe i gruppespillet i EHF European League i efteråret, så vi går en spændende sæson i møde.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Køb billet til opvisningskampen mod Füchse Berlin d. 11. august på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/arrangementer. Kampen nærmer sig udsolgt, men vi drømmer om en helt fyldt hal, så book billet til en ståplads og hjælp drengene med at vise Füchse Berlin, hvem der har hjemmebane i Ørnereden.