Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HENTER NIKOLAJ LÆSØ

Til sommer trækker venstrebacken Nikolaj Læsø i Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds sorte trøje.

Foto: FC Porto

Der er travlt på ledelsesgangen i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold for tiden. Klubben har tegnet kontrakt med flere spændende navne, og nu tilføjer topklubben endnu et navn til holdkortet næste sæson.

Nikolaj Læsø, som spiller i FC Porto, har skrevet en tre-årig kontrakt med den midtjyske topklub.

”Jeg kan se mig selv udvikle mig mere, og jeg synes, at Bjerringbro-Silkeborg har et rigtig spændende hold og nogle ambitioner, jeg kan se mig selv i,” siger Nikolaj Læsø.

”Mine ambitioner er høje. Jeg vil gerne vinde det danske mesterskab igen, og jeg ved, at BSH vil det samme, så på de parametre er vi et godt match,” lyder det fra venstrebacken.

Om udsigten til at vende hjem til Danmark og den danske liga siger han følgende:

”Først og fremmest bliver det dejligt at komme hjem og spille i den danske liga igen. Jeg synes, at den danske liga er blevet stærkere de seneste par år. Derudover bliver det også dejligt at komme tættere på familie og venner.”

En topspiller

Michael V. Knudsen, som er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, glæder sig til at se Nikolaj Læsø i den sorte trøje:

”Han er en topspiller og en spiller, som har været med til at vinde medaljer til Danmark med landsholdet. Det er en spiller fra allerøverste hylde, som vi henter til klubben.”

Om bagspillerens kvaliteter på banen siger Michael V. Knudsen følgende:

”Han har et vanvittigt hårdt og præcist skud, og så er han ærgerrig og har viljen til at vinde. Det matcher vores ambitioner om at spille med helt i toppen og vinde medaljer til klubben.”

Den sportslige ansvarlige er særdeles tilfreds med at kunne hente en spiller som Nikolaj Læsø til klubben:

”Jeg synes virkelig, at det er en rigtig spændende signing. Han er en ønskespiller. Vi kan præsentere en mand i sin bedste alder, som har fået noget erfaring fra topklubber i den danske liga og nu også fra udlandet. Nu kommer han tilbage til Danmark og skal brænde banen af. Han vil gerne med til slutrunder med landsholdet igen og vil gerne vise sig frem, så han er absolut en føringsspiller, som jeg forventer mig rigtig meget af,” slutter den sportslige ansvarlige.

NIKOLAJ LÆSØ DUEHOLM CHRISTENSEN

Født: 15.11.1996 (27 år)
Position: Venstre back
Tidligere klubber: FC Porto, Aalborg Håndbold, Århus Håndbold, Odder Håndbold
VM-guldvinder med landsholdet i Egypten i 2021
Kontrakt fra sommeren 2024 til sommeren 2027

SE VIDEO MED HILSEN FRA NIKOLAJ LÆSØ HER

Foto: FC Porto