Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD SAMLER DANSKE VETERANER

Når Bjerringbro-Silkeborg Håndbold torsdag d. 12. september kl. 18.30 går på banen i JYSK arena, er kampen dedikeret til tidligere udsendte og deres pårørende. Igen i år er Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Silkeborg Kommune nemlig en del af Danmarks Idrætsforbunds Veteran Match.

I forlængelse af flagdagen d. 5. september samler Danmarks Idrætsforbund med støtte fra Grundfos Fonden toppen af dansk idræt til en anerkendelse af tidligere udsendte og deres pårørende.

På tværs af landet inviteres de fra d. 13.-23. september gratis til fodbold i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen, håndbold i Herreligaen og ishockey i Metal Ligaen.

En af de i alt 44 kampe er Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds hjemmekamp mod Skanderborg AGF.

Det bliver mere end bare en kamp om to point. Det bliver en aften, hvor idrættens fællesskaber strækker armene ud i anerkendelse af nogen, der har gjort en forskel.

”Vi i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har aktivt takket ja til at være med i konceptet omkring Veteran Match. Vi synes, det er enormt vigtigt, at vi som klub med vores platform kan være med til at sætte fokus på de tidligere udsendte samt deres pårørende,” udtaler Kristoffer Nygaard, Event Manager i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

En unik trøje for et godt formål

Til Veteran Match vil spillerne bære specialdesignede trøjer, som man efter kampen kan byde på via MatchWornShirt.com.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold vil efter kampen dele et link til auktionen på Facebook, ligesom klubben vil lægge linket på klubbens Instagram-profil @bjerringbrosilkeborg.

Pengene fra trøjesalget går til trygge idrætsfællesskaber for veteraner og politifolk med fysiske og psykiske mén – såkaldte Safe Zones, der er udviklet af DIF Soldaterprojekt.

“Vi er enormt stolte af at kunne invitere til Veteran Match for femte år! Vi kan mærke klubberne og idrætten stå skulder ved skulder om at gøre en forskel for vores tidligere udsendte og deres pårørende. Det er fantastisk at se sporten bruge sit fællesskab og sin platform til det,” udtaler Frans Hammer, næstformand i Danmarks Idrætsforbund og medlem af styregruppen bag Veteran Match.

Er du tidligere udsendt og interesseret i at komme gratis ind til kampen mod Skanderborg AGF, så kan du finde billet på veteranmatch.dk. Alle andre kan booke billet til lokalbraget på shop.bjerringbro-silkeborg.dk.


FAKTA:

  • Veteran Match 2024 består af 44 kampe på tværs af landet.
  • Kampene afholdes i perioden mellem d. 13. og d. 23. september.
  • Formålet med Veteran Match er at give veteraner og deres pårørende en oprigtig anerkendelse gennem sportens fællesskab.
  • Poul Due Jensens Fond / Grundfos Fonden finansierer Veteran Match.
  • Det er femte gang, at Veteran Match afholdes.
  • Læs mere på veteranmatch.dk.


KLIK HER for at tilmelde dig Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds nyhedsbrev og hold dig ajour med, hvad der sker i og omkring klubben.