Søg
Close this search box.

BJERRINGBRO-SILKEBORG FREMLAGDE REGNSKAB PÅ ÅRETS GENERALFORSAMLING

På den årlige generalforsamling i Bjerringbro Idrætspark blev der fremlagt et årsregnskab udvisende et mindre underskud på 271.066 kr. for sæsonen 21/22.

”Det er aldrig tilfredsstillende at realisere underskud, og målet er da også uændret, at vi altid skal levere positive resultater. Det har vi ikke kunnet i år,” siger Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Skal man sætte lidt flere ord på, så er hovedårsagen til underskuddet, at vi inden sæsonen 21/22 mistede en hovedsponsor/trøjesponsor. Det har vi delvist fået løst, men vi mangler stadig to trøjesponsorer som makker til Grundfos og JYSK. At underskuddet alene bliver i den mindre ende skyldes, at vi har haft ekstraordinære indtægter,” siger han.

”Samtidig har vi oplevet en vækst på øvrige sponsorer – både nye, der er kommet til, men også et endnu stærkere samarbejde med eksisterende sponsorer.”

På klubbens generalforsamling d. 17. november kunne formand Carsten Bjerg berette om en flot sæson rent sportsligt, hvor det både blev til deltagelse ved Final4 i Boxen og en flot bronzemedalje efter to sejre over Skjern Håndbold.

På generalforsamlingen blev Jacob Kjær afløst af Elvir Mecanovic. Klubben takker for indsatsen til Jacob og byder velkommen til Elvir.

Efter generalforsamlingen blev der afholdt bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen konstituerede sig. Nuværende formand, Carsten Bjerg, og nuværende næstformand, Frank Borch-Olsen, byttede pladser.

Velkommen til Frank som ny formand.

Der skal lyde en stor tak til alle ansatte og frivillige for en stor indsats i sæsonen.