Søg
Close this search box.

Sebastian ‘Zylle’ Skøtt er klar til nye udfordringer

Bjerringbro-Silkeborgs fløjspiller Sebastian ’Zylle’ Skøtt skifter klub til sommer og flyver således fra Ørnereden i Silkeborg.

Efter nogle gode sæsoner som Bjerringbro-Silkeborg-spiller trækker Sebastian ’Zylle’ Skøtt fra næste sæson en ny klubtrøje over hovedet.

”Min tid i BSH har først og fremmest været meget lærerig. Jeg er kommet hertil fra U19-holdet, hvor jeg i min sidste sæson som ungdomsspiller sprang korsbåndet. Dernæst har jeg tilbragt mange timer på halgulvet, hvor jeg har fået lov til at måle mig selv med nogle af de bedste spillere i Danmark. Det har været en stor oplevelse at suge til sig af de mange erfarne herrer, jeg efterhånden har spillet på hold med i BSH,” siger Sebastian ’Zylle’ Skøtt.

”Derudover har jeg fået et hav af oplevelser med i bagagen. Europæisk debut og flere fede håndboldkampe på CV’et. Men det er jo ikke slut endnu, så jeg glæder mig blandt andet til at opleve Final4-stævnet i Jyske Bank Boxen. Jeg vil fortsat arbejde målrettet efter at få en titel til Silkeborg i den indeværende sæson, inden jeg takker af til sommer,” lyder det fra den unge fløjspiller.

Holdets mand

Fra klubben får han kun rosende ord med på vejen:

”Det har været en fornøjelse at have en type som Sebastian i klubben. Sebastian er én af vores egne lokale talenter, der er gået hele vejen fra Silkeborg-Voel via Talentteam, akademi-træninger og BSH Ungdom til ligaholdet. Her har Sebastian som en af de første vist vejen for talenterne i BSH, som vi forhåbentligt vil se flere af på ligaholdet i de kommende år,” siger Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

”Sebastian er en ydmyg fyr, som har været en stor fornøjelse at have i truppen. Han er holdets mand og altid garant for 100% indstilling til træning og kamp lige så vel som en super god og yderst professionel indstilling til at dyrke håndbold på højeste niveau. Der har altid være fuld indsats, og samtidig er Sebastian meget respekteret blandt holdkammerater og kollegaer i omklædningsrummet,” siger Michael V. Knudsen.

Han ser det som det naturlige næste skridt for den unge fløjspiller, at han nu skal ud og samle mere erfaring og spilletid: 

”Vi er glade for at kunne sende ’Zylle’ godt videre og siger ham en kæmpe tak for indsatsen indtil nu – ligesom vi håber at kunne få ham tilbage til BSH engang i fremtiden i en endnu stærkere udgave.”