Søg
Close this search box.

Velkommen til tyske Laurenz Kluth

Måske du allerede har set vores interview med Laurenz Kluth på Facebook eller Instagram? Uanset om du har eller ej, får du her interviewet i den danske udgave. God læselyst!

Laurenz Kluth, velkommen til Danmark. Hvordan er det at være her?

Virkelig dejligt, må jeg sige. Jeg har kun været her fem dage, fordi jeg var afsted med det tyske U-landshold, hvor vi forbereder os til Europamesterskaberne. Men jeg kan virkelig ikke klage – jeg er kommet super godt på plads i min nye lejlighed, og det har været fedt at møde holdet og har været sjovt at træne.

Hvorfor har du valgt BSH?

Hele setuppet passer mig godt: holdet, planerne for fremtiden og det, der forberedes til de kommende sæsoner. Jeg passer godt ind her og vil naturligvis forsøge at hjælpe klubben, så godt jeg kan, og forhåbentligt kunne give fansene noget tilbage, når de alle sammen må komme i hallen igen.

Fansene glæder sig til at møde dig. Glæder du dig også?

Naturligvis! Det er det bedste ved at spille håndbold. I Tyskland spillede vi nærmest uden fans hele sæsonen, så jeg glæder mig til at spille med tilskuere og mærke stemningen igen, som minder én om, hvorfor man egentligt spiller håndbold.

KLIK HER og læs mere om den talentfulde, tyske bagspiller.