Søg
Close this search box.

VÆR MED TIL AT HYLDE SØREN RASMUSSEN

På søndag spiller vores tidligere målmand og DM-guldvinder Søren Rasmussen sin sidste håndboldkamp, når Ribe-Esbjerg gæster JYSK arena. Vi håber, I vil være med til at sige farvel og tak.

”Jeg synes, det er svært at forholde sig til, at jeg snart har spillet min sidste håndboldkamp. Jeg forventer, at det til tider vil krible noget i mig for at spille med igen. Det hjælper uden tvivl, at jeg fortsætter i branchen som hovedsageligt målvogtertræner, men også skal være med til at udvikle markspillerne. Udvikling har altid været det, der har motiveret mig selv, og nu gælder det om at hjælpe andre i deres udvikling på håndboldbanen – og det glæder jeg mig meget til.”

Sådan lyder det fra Søren Rasmussen få dage inden, at han sætter det sidste punktum for en flot håndboldkarriere.

”Jeg håber, jeg vil blive husket som en meget seriøs og arbejdsom spiller, der altid mødte op til træning for at træne og ikke kun for at blive trænet,” siger målmanden.

Han ser tilbage på sin tid i Bjerringbro-Silkeborg som nogle gode år:

”Min tid i Bjerringbro-Silkeborg var nogle fantastiske år, som altid vil være dejlige minder. Vi havde et super godt sammensat hold, og både på og uden for banen kunne man mærke, at det var et tophold. Det var skønt at spille i JYSK arena, da vi altid havde flot opbakning, og det var bestemt med til, at vi vandt medaljer hvert år. Året, hvor vi vandt det danske mesterskab var det største, men de efterfølgende kampe i Champions League var også store oplevelser.”

Han håber at se mange i JYSK arena igen på søndag, når han med sit nuværende hold Ribe-Esbjerg kommer på besøg:

”Jeg håber altid, der kommer mange mennesker i hallen, for stemning giver bare en bedre oplevelse for alle. Jeg er specielt glad for, at min familie og nogle venner er til stede. Men jeg håber egentlig mest, der kommer mange mennesker for BSH’s skyld. De har fuldt fortjent, med flot håndbold, kvalificeret sig til semifinalen. Jeg ønsker dem alt muligt held og lykke med de kampe og håber, at byen er klar med fuld opbakning til holdet.”

Hent din billet til kampen på søndag på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/kampe