Søg
Close this search box.

TUREN GÅR TIL NORDMAKEDONIEN

Mandag sætter ørnene fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kurs mod Nordmakedonien, hvor HC Alkaloid venter i EHF European League.

“Vi skal slappe af i dag, søndag, og så tager vi afsted relativt tidligt i morgen mod Nordmakedonien,” fortæller cheftræner Patrick Westerholm.

“Så har vi nogle forberedelser dernede, hvor vi kigger på Alkaloid. Jeg har set lidt på den kamp, de spillede mod Vojvodina. Jeg har ikke set kampen mod La Rioja endnu, men vi har den liggende. Så det skal vi til at kigge på nu,” siger cheftræneren.

“Det virker til, at de spiller med masser af fart og har et offensivt forsvar. Så det skal vi lige have luret på og set, hvordan vi kan lukke op,” siger han.

“Vojvodina vandt med fem i Nordmakedonien i den første kamp, og så spillede de uafgjort i Spanien i kamp nummer to,” fortæller Patrick Westerholm og fortsætter:

“Så de kan jo sagtens finde ud af at spille håndbold, og jeg er lidt bekymret for vores defensiv efter kampen mod Aalborg. Men jeg synes jo helt klart, at vi skal vinde alle kampe med den pulje, vi er i. Så vi går jo ind til kampen med det mindset, at vi skal vinde.”

Kampen spilles i Sport Center Jane Sandanski i Skopje tirsdag d. 14. november 2023 kl. 18:45. Læs om dine muligheder for livestreaming af kampen HER. Du kan også se resultatet på klubbens Facebook-side og Instagram, når kampen er fløjtet af.