Søg
Close this search box.

SÅDAN FØLGER DU BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLDS KAMPE I EHF EUROPEAN LEAGUE 2023/24

Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds europæiske kampe i 2023/24-sæsonen streames alle online på ny kanal.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er kvalificeret til gruppespillet i EHF European League, hvor HC Alkaloid fra Nordmakedonien, BM Logroño La Rioja fra Spanien og HC Vojvodina fra Serbien venter i seks kampe – tre ude og tre hjemme – i efteråret 2023.

I seneste sæson i EHF European League blev kampene transmitteret på Viaplays kanaler. Efterfølgende er Viaplays aftale med den schweiziske sportsmarkedsføringsvirksomhed InFront, der indeholdt rettighederne til at transmittere kampene i alle europæiske klubturneringer i Skandinavien, udløbet.

Da der på nuværende tidspunkt ikke er kommet en ny aftale i stand, som gælder EHF European League i sæsonen 2023/24, vises EHF European League på InFronts nye online streaming-platform, Handball-Kanalen.tv. Her kan samtlige kampe fra de europæiske klubturneringer streames – på nær de EHF Champions League-kampe, som DR transmitterer.

Du finder den nye streamingkanal på https://handball-kanalen.tv/.

Fakta om streaming via Handball-Kanalen.tv:

 • Alle opgør i de europæiske klubturneringer EHF European League og EHF Champions League for kvinder og mænd streames via den nye streamingkanal Handball Kanalen – på nær de EHF Champions League-kampe, som DR transmitterer.
 • Der er både mulighed for at købe enkelte kampe til 13 Euro (cirka kr. 100,-) pr. kamp eller et månedsabonnement for 25 Euro (cirka kr. 185,-) pr. måned. Månedsabonnementet giver adgang til kampene i EHF European League og EHF Champions League. Eventuel opsigelse af det månedlige abonnement træder i kraft ved slutningen af faktureringsperioden.
 • Kampene på Handball Kanalen, der streames i en opløsning på 1080P og 50 FPS, kan tilgås via forskellige enheder:
  – Direkte på dit TV via Apple TV+ eller via Chromecast fra PC, smartphone eller tablet
  – Gennem app’en ”Handball Kanalen”, som kan hentes til telefon og/eller tablet med iOS, iOS Ipad eller Android
  – Via PC direkte fra Handball Kanalens hjemmeside
 • Foruden livestreaming af diverse kampe tilbyder Handball Kanalen også højdepunkter fra kampene, rundens bedste mål og redninger, rundens hold, at kampene kan ses eller genses On Demand og meget mere.
 • Alle Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds kampe sendes med dansk kommentator.

Rabatkode:

Med rabatkoden BJERRINGBRO20 får du 20% rabat på det månedlige abonnement. Rabatkoden gælder ikke, hvis du ønsker at købe adgang til enkelte kampe. Rabatkoden og rabatten gælder for hele sæsonen – eller hvis du ønsker at opsige dit månedsabonnement, inden sæsonen slutter.

Bemærk:

Det er vigtigt at påpege og understrege, at Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ikke er involveret i streaming-platformen, som udelukkende drives af InFront.

Oplever du tekniske problemer eller har problemer med eller spørgsmål til login, betaling, abonnementer eller lignende, så er det InFronts support, du skal henvende dig til gennem deres hjemmeside.

Håndbold skal ses live

Husk, at du fortsat har mulighed for at se tre europæiske topbrag live i JYSK arena. Du kan købe billetter til alle hjemmekampe i EHF European League i JYSK arena på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/kampe. Billetterne frigives løbende.