Søg
Close this search box.

SPORT24 FORLÆNGER MED TRE ÅR SOM TOPPARTNER I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Med den nye aftale forbliver SPORT24 på det næsthøjeste sponsorniveau i den midtjyske topklub, og samtidig indeholder aftalen nye, spændende tiltag.

Sammen med Bjerringbro-Silkeborg vil SPORT24 arbejde på at styrke fankulturen i og omkring kampene, og et af de store tiltag her bliver en ny pop-up-fanshop, som vil være åben en time før kampstart til alle hjemmekampe i JYSK arena i Silkeborg, med et nyt, stort og udvidet sortiment.

Bjerringbro-Silkeborg får ligeledes sin egen webshop som et undersite til SPORT24. Det forventes klar i løbet af november.

Den nye fysiske fanshop får premiere til hjemmekampen mod Skanderborg Aarhus Håndbold d. 4. november. Hold øje med Bjerringbro-Silkeborgs Facebookside for yderligere info.

Et stærkt partnerskab

SPORT24 er glade for at forlænge deres samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg:

”Det er en vigtig del af vores profil og DNA at være indenfor sportens verden. Det vil vi gerne være både på elite- og breddeniveau. Samtidig med aftalen med Bjerringbro-Silkeborg har vi lavet en aftale med moderklubben Bjerringbro FH, og det giver mening for os hele vejen rundt,” siger Thomas B. Sørensen, der er Head of Team-B2B and Sponsorships hos SPORT24.

”Som sportskæde har vi en tro på, at det publikum, der kommer til sport, også kommer i vores butikker. Derfor vil vi gerne være synlige i forbindelse med sport på alle niveauer. Og vi er særligt glade for at være det i vores egen hjemby, for Silkeborg er nu engang her, vi kommer fra,” siger Thomas B. Sørensen.

”I Bjerringbro-Silkeborg ser vi SPORT24 som en stærk partner, der er lokalt forankret, og vi glæder os over, at SPORT24 har valgt at forlænge deres aftale og samtidig byder ind med et nyt spændende tiltag. Vi håber, at vores fans vil tage godt imod shoppen,” siger Rasmus Bjerregaard, der er Salgschef i Bjerringbro-Silkeborg.

Sammen med Bjerringbro-Silkeborg glæder SPORT24 sig til forhåbentligt at rykke fankulturen:

”Fanshoppen er en test af, hvor vi kan flytte fansalget indenfor håndbold hen af. Vi har i mange år arbejdet med fansalget indenfor fodboldverdenen, hvor der er et andet publikum, men der har ikke rigtigt været fokus på det indenfor håndbolden. Vi håber, vi kan føre noget energi og fankultur ind i hallen, så vi ser en stemningsfyldt JYSK arena, hvor alle er iført sort og med BSH-halstørklæder om halsen,” siger Thomas B. Sørensen fra SPORT24.

Køb billetter til kampen mod Skanderborg Aarhus d. 4. november kl. 18.30 på www.bjerringbro-silkeborg.dk.