Søg
Close this search box.

Søren Fisker og Jesper Johnsen stopper i BSH Ungdom

Tak for indsatsen og held og lykke med de nye udfordringer til Søren Fisker og Jesper Johnsen, som stopper i BSH Ungdom.

”Jeg har været utrolig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg. Fagligt har jeg i rollen som talentchef skullet arbejde sammen med mange forskellige aktører uden for banen, mens jeg på banen har haft opgaver på Talent Team (7.-9. klasse), eliteAkademiet, ligaholdet og ikke mindst U19-truppen, som har været min primære opgave. Jeg har haft stor fornøjelse af den forskellighed, der har været i mine arbejdsopgaver, og det har løftet mit faglige niveau at have mange timer på gulvet. Samtidig har det været et privilegium at arbejde med talentudvikling på tværs af årgangene, hvor jeg har været heldig at arbejde sammen med mange dygtige spillere og trænere,” siger Søren Fisker.

Han fortsætter:

”Jeg synes, at vi er lykkedes med at videreudvikle på det stærke træningsmiljø, der allerede var i klubben, da jeg ankom. Der er sket en stor vækst i antallet af spillere på eliteAkademiet, der nyder godt af samarbejdet mellem BSH, eliteSilkeborg og ungdomsuddannelserne, hvilket naturligvis også er et resultat af det store stykke arbejde, der bliver lavet ude i de lokale klubber. Ligeledes har projektet i denne sæson haft yderligere vokseværk, da U17 også er i BSH-regi nu, og det skaber kun endnu bedre muligheder for at arbejde med spillerne fra efterskolealderen og hele vejen igennem en ungdomsuddannelse. De mange børne- og ungdomsspillere i lokalområdet udgør desuden stort potentiale til at udvikle ligaspillere til BSH i de kommende år, og jeg glæder mig til at følge den videre udvikling i BSH Ungdom.”

Et U17-projekt med spændende fremtidsudsigter

Også Jesper Johnsen har trivedes i rollen som træner i BSH Ungdom:

”Da BSH lancerede, at de ville starte op med det U17-projekt, som vi er mange, der har kæmpet for i en årerække, blev min idé om igen at blive seniortræner udskudt. Jeg har været glad for og stolt af at få muligheden for at starte U17-projektet op i BSH. U17 er kommet godt i gang, selvom langtidsskader ved alt for mange spillere desværre har betydet, at vi ikke helt har nået det, vi gerne ville resultatmæssigt. Men det betyder ikke det helt store på den lange bane, hvor U17 hver uge kan matches op mod U19, og hvor de bedste spillere af og til træner med ligaholdet.”

”Jeg er ikke i tvivl om, at vi på den nuværende U17-årgang om nogle år ser flere på et ligahold og også en eller to på diverse ungdomslandhold.”

Om sin egen fremtid fortæller Jesper Johnsen:

”Nu er tiden kommet til, at jeg skal ud og prøve mig af i den seniorverden, jeg forlod for 12 år siden. Jeg glæder mig til opgaven, men jeg slipper ikke U17 helt. Jeg vil i samarbejde med Silkeborg Efterskole, BSH og Voel fortsætte som konsulent på U17. Vi får rigtig mange dygtige spillere på Silkeborg Efterskole, og her vil jeg være med omkring de drenges træning både på SES i Voel og BSH. Jeg har været glad for at få muligheden for at skyde U17 i gang, og jeg er ret sikker på, at jeg vender tilbage, hvis der igen bliver brug for det, jeg kan.”

Et stærkt ungdomstilbud

Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Michael V. Knudsen udtaler:  

”Søren Fisker har med sin seriøse tilgang til talentudvikling haft fokus på at skabe struktur i hverdagen – det gælder lige fra træningerne på akademiet til at gøre vores U19-spillere klar til en seniorkarriere. Her har Søren Fisker haft en vigtig rolle og ydet en stor indsats, der gør, at vi nu står med et ungdomstilbud på et andet niveau, end da Søren Fisker startede i klubben.”

”Jesper Johnsen har igennem flere år været en markant træner for ungdomsarbejdet i lokalområdet. Først i ØBG og nu i BSH, og han har med sit enorme drive og sin passion for håndbolden gjort en forskel for ungdomsspillerne i området. Jesper Johnsen slipper vi dog heldigvis ikke helt – han vil stadigvæk været tilknyttet Silkeborg Efterskole samt være med til ugentlige træninger for BSH U17,” siger Michael V. Knudsen.

Vi ønsker Søren Fisker og Jesper Johnsen alt godt fremover og takker dem for den store indsats, de har ydet for ungdomsarbejdet i BSH.

Derudover er vi i fuld gang med at få sammensat et spændende trænerteam på ungdomsfronten til næste år. Vi melder samlet ud, når posterne er besat.