Søg
Close this search box.

SØNDAGENS KAMP MOD GOG SATTE PUNKTUM FOR SÆSONEN

For kun tredje gang de sidste 16 sæsoner er Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ikke at finde blandt de sidste fire hold, der skal kæmpe om guldmedaljerne.

Det blev ikke det punktum, vi havde ønsket, arbejdet for eller forventet. Efter et flot grundspil og en god start på slutspillet, endte det med et skuffende exit fra slutspillet – det gør ondt.

Jeg sagde inden sæsonen, at vi ikke var favoritter, men at man kunne være sikker på, at vi jagtede guldet. Som sæsonen skred frem, så var ambitionen måske ikke så langt væk – selvfølgelig også fordi, at GOG og Aalborg ikke helt præsterede, som man kunne forvente. Men det gør det endnu mere skuffende og ærgerligt, at vi ikke havde det, der skulle til, da det gjaldt.

Vi kan godt tale om marginaler, og havde vi bare vundet over Fredericia hjemme, men hvordan får vi marginalerne på vores side. Det er det, det handler om, og at vise, at man er dygtigere end de andre. Og det skal vi hurtigt blive igen.

Skuffelsen skal vi komme os over, og det gør vi. Det skal samtidig blive brændstof til den kommende sæson, hvor både vi og ligaen igen bliver stærkere – glæd jer. Og ja, vi har igen tænkt os at jagte pokalerne.

Midt i skuffelsen så er der grund til at takke jer for opbakningen: til kampe, netværksture, VM-tur til Malmø mv. Til kampene i JYSK arena har vi i gennemsnit været mere end 2.000 tilskuere og mere end 11.000 spisende gæster i løbet af sæsonen. I har også kunnet følge med på TV, hvor TV2 har været flittigt på besøg i JYSK arena, faktisk flest gange af alle klubberne i ligaen. TV-kampe, hjemme og ude, her er vi vist næstflest gange – 17 gange, kun overgået af GOG med 19 gange.

Vi ses efter en god sommer til et brag af en åbningskamp den 11. august 2023 i JYSK arena. Her får Rasmus Lauge sin hjemmebanedebut mod ingen ringere end Füchse Berlin, der kommer med de danske landsholdsspillere Lindberg, Holm, Andersson og Gidsel. Hvordan I sikrer jer billet til denne kamp, kommer der også snart mere om.

Tak for opbakningen til jer alle.

Jesper Schou
Direktør, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold A/S