Søg
Close this search box.

SIK HÅNDBOLD BLIVER NY SAMARBEJDSKLUB I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold byder SIK Håndbold fra Viborg velkommen som ny samarbejdsklub.

”Vi er rigtig glade for, at en så stor klub som SIK Håndbold kan se perspektiverne i et samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold,” siger Kristoffer Nygaard, der er Event Manager i den midtjyske topklub.

”Vi har det ene ben i Viborg Kommune, og derfor er vi rigtig glade for, at vi får muligheden for at blive endnu mere synlige i og omkring Viborg via SIK Håndbold,” siger han.

”Med samarbejdet håber vi, at vi kan give ungdomsspillerne i SIK en masse gode håndboldoplevelser – både ude i klubben, men også i JYSK arena.”

Også i SIK Håndbold ser de frem til samarbejdet:

”Vi synes altid, at det er positivt med klubsamarbejder og ikke mindst, når det også er en del af vores nærmiljø. Vi tænker, at det kan skabe værdi og interesse for begge klubber, være med til at øge fokus på os og jer samt øge interessen for håndbold,” siger Laila Møller Christensen fra SIK Håndbold.

”Der bliver nogle rollemodeller at se op til for vores spillere. At vi kan udnytte tilbuddet om, at spillerne kan deltage i fællestræninger, sæsonafslutninger, foredrag etc., vil gøre os mere attraktive, men også inspirere både spillere, trænere og ledere,” siger hun.

”Som 1. divisionsklub kan vi også lære noget af klubber, som er i ligaen – afvikling af kampe, sponsorhåndtering etc. Vi sidder i et netværk, hvor vi i dag er en af de store klubber, og nogle gange har vi manglet nogle at sparre med – og det, tænker jeg, vi kan få her.”