Søg
Close this search box.

RY HÅNDBOLD ER ÅRETS SAMARBEJDSKLUB I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

I forbindelse med søndagens slutspilskamp mellem Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Mors-Thy modtog Ry Håndbold prisen som Årets Samarbejdsklub – en pris, som gives i samarbejde med JKS.

Til at modtage prisen var næstformand i Ry Håndbold, Christina Blach Kristensen, mødt op i JYSK arena.

”Det er da en vildt stor anerkendelse og har en stor betydning for, at vi kan gå ud og købe noget udstyr, som vi ellers ikke ville have haft råd til. Vi har kæmpet meget med at skaffe sponsorer,” siger hun.

”Personligt er det også en cadeau til mig, da jeg har gjort meget for, at klubben skulle komme her til kampene,” fortæller Christina Blach Kristensen og fortsætter:

”Vores spillere bliver enormt inspirerede af at komme herind og se håndbold, og vi har også været så heldige at have ligaspillerne ude til vores håndboldskole, hvor vores spillere også blev vildt inspirerede, så det håber vi, at de vil igen til sommer.”

Stor opbakning

Kristoffer Nygaard, som er event manager i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, har mange gange i løbet af sæsonen set spillere og forældre fra Ry Håndbold indtage de blå og gule sæder i JYSK arena.

”Ry Håndbold har i løbet af sæsonen 2023-24 leveret en markant stigning i opbakningen til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og klubben er altid positivt indstillet, når vi fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold rækker ud til dem,” siger Kristoffer Nygaard.

”Der bliver lagt et stort arbejde fra bestyrelsens side samt de mange trænere på tværs af årgangene. Derudover lagde de halgulv til en træningskamp mod TTH Holstebro i januar måned, hvor Ry Hallerne var fulde, og de skabte en super ramme omkring kampen,” fortæller han.

Årets Samarbejdsklub kåres i samarbejde med JKS

Vi støtter kåringen af Årets Talent og Årets Samarbejdsklub. JKS er jo et vikar- og rekrutteringsbureau med 40 afdelinger spredt ud over hele landet, så vi er forankret i lokalsamfundene. Derfor er det vigtigt for os at støtte op om det, der sker i lokalmiljøet.”

Sådan siger Søren Ingemann, der er underdirektør i JKS.

Kriterier for udvælgelsen

Udvælgelsen af Årets Samarbejdsklub sker blandt andet på baggrund af, at:

  • Klubben er en loyal samarbejdsklub, der har nogle frivillige ildsjæle, der går forrest for at involvere klubben i BSH samarbejdsklub-konceptet
  • Klubben deltager aktivt i de invitationer og muligheder, som Bjerringbro-Silkeborg Håndbold stiller til rådighed
  • Klubben er et vigtigt aktiv for lokalområdet og omfavner både bredde- og elitespilleren
  • Klubben har ikke kun fokus på håndboldspilleren, men på hele mennesket
  • Klubben er inkluderende og sikrer, at alle føler sig som en del af fællesskabet