Søg
Close this search box.

René Toft Hansen glæder sig til gensynet med tilskuerne

Hvordan har det været for René Toft Hansen at vende hjem til den danske liga? Det spurgte vores fan og følger Pernille om på Facebook forleden, og her kommer den rutinerede stregspillers svar.

“Jeg synes, at det er fedt at være tilbage i de danske haller igen. Jeg har så mange gode minder fra de forskellige haller, så det er sjovt at være tilbage,” siger René Toft Hansen.

Vi fanger ham efter en af årets første fællestræninger i JYSK arena.

Det er tydeligt at mærke, at spillerne er glade for at være tilbage på halgulvet og i styrketræningslokalerne ved siden af Hal B. De går til den med vægtstængerne, og luften i lokalet er tung, mens ruderne ud mod parkeringspladsen dugger.

Pernille har skrevet på Facebook, at hun savner at kunne skabe stemning i hallen under kampene.

Og selvom René Toft Hansen nyder at få harpiks på hænderne igen her efter vinterpausen, så er det heller ikke nogen hemmelighed, at han og holdet helst vil spille i en fyldt JYSK arena – foran fans, frivillige, familie og venner, BSH Supportere og sponsorer:

“Vi savner også jer tilskuere, så vi glæder os til, at vi kan få fyldte haller igen og rigtig mærke stemningen fra tilskuerne,” siger den to meter høje stregkæmpe.


HOLDET HAR ET PAR TRÆNINGSKAMPE PÅ PROGRAMMET, FØR DET FOR ALVOR GÅR LØS I LIGAEN IGEN D. 4. FEBRUAR, NÅR TMS RINGSTED KOMMER PÅ BESØG I SILKEBORG. DU KAN KOMME MED TIL KAMPENE VIA VORES INSTAGRAM- OG FACEBOOK-SIDER, HVOR VI HVER UGE GØR VORES BEDSTE FOR, AT DU KAN FØLGE MED I DRENGENES FÆRDEN. SÅ HVIS DU IKKE ALLEREDE FØLGER OS, ER DER EN EKSTRA GOD GRUND TIL AT GØRE DET I DISSE TIDER.

Foto: Martin Gorritzen, Min By News