Søg
Close this search box.

PATRICK BOLDSEN BLIVER I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD TIL 2028

Den unge, talentfulde fløj har taget vejen fra den lokale samarbejdsklub ØBG til at være fast starter for Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds ligaherrer – nu med en lang kontrakt.

Det er en drengedrøm, der er blevet til virkelighed.

Det er succeshistorien om Patrick Boldsen, der har driblet sig vej fra samarbejdsklubben ØBG over BSH Ungdom til Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds ligahold.

Det er beviset på, at hårdt arbejde betaler sig.

Førstevalg på fløjen

”Jeg startede til håndbold, da jeg var 11 år, i en lille klub, der hed SIF, hvor jeg var i et halvt års tid, inden jeg skiftede til ØBG og dernæst BSH Ungdom,” fortæller Patrick Boldsen iført Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds sorte kamptrøje.

Han har netop skrevet under på en lang kontrakt med klubben, så han kan se frem til at trække i den sorte trøje helt frem til sommeren 2028.

”Klubbens værdier og mine ambitioner går hånd i hånd. Jeg er et rigtig godt sted. Det her er byen, jeg bor i, og min familie bor her, så jeg kan ikke se, at andre steder kunne være mere perfekte for mig lige nu,” siger fløjspilleren.

”Vi er en Top 3-klub i Danmark, og det at være førstevalg for en Top 3-klub i Danmark det er lige det, jeg ønsker,” siger han.

Fra drengedrøm til virkelighed

”Som dreng drømte jeg om at blive professionel, men jeg tror aldrig rigtigt, jeg troede på det. Men det var helt klart målet at skulle spille for BSH en dag,” lyder det fra Patrick Boldsen.

”Det kræver hårdt arbejde, og at man bliver ved med at tro på det – også i svære perioder. Man skal blive ved med at kæmpe for hele tiden at blive bedre og huske at have det sjovt samtidig. Det er i hvert fald nogle af de ting, der har fungeret for mig,” fortæller han.

Nu hvor drengedrømmen er gået i opfyldelse, er der nye drømme at jagte:

”Nu drømmer jeg om at blive en fast profil for BSH og blive en stor profil i den danske håndboldliga. En dag vil jeg også gerne til udlandet, men jeg glæder mig rigtig meget til fire år mere i BSH,” siger han og tilføjer:

”Jeg tror også, at alle, der spiller håndbold, drømmer om landsholdet, så det, håber jeg selvfølgelig også, sker på et tidspunkt.”

En spiller med gåpåmod

Hvis Patrick Boldsen som dreng havde fået at vide, at han en dag ville spille med blandt de bedste med ørnen på brystet, havde han ikke troet på det:

”Dengang var det en meget usikker håndboldspiller, der var gemt i mig. Da jeg var mindre kunne jeg brænde et skud og sætte mig grædende ud på bænken. I dag er jeg en spiller med gåpåmod, som ikke lader mig slå ud af at brænde en, to eller tre afslutninger.”

Vellykket talentarbejde

Michael V. Knudsen, der er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, har fulgt Patrick Boldsen fra hans tid i BSH Ungdom frem til i dag.

”Patrick er en rigtig dygtig højre fløj. Han har gjort det sindssygt godt, siden vi gav ham chancen som førstevalg den her sæson. Det er fedt at se, hvordan han leverer rigtig gode præstationer,” siger Michael V. Knudsen.

”Han har været på en spændende rejse fra en lokal klub gennem vores ungdomssetup og til ligaholdet. Han har været omgivet af dygtige trænere og har arbejdet hårdt for det,” siger den sportslige ansvarlige.

Det er netop eksempler som Patrick Boldsen, som klubben arbejder på at få flere af:

”Vi vil gerne føre vores lokale talenter frem. Vi vil gerne se nogle af spillerne fra vores samarbejdsklubber komme gennem vores ungdomssetup og op på ligaholdet. Patrick Boldsen viser, at man kan gå hele vejen.”

PATRICK BOLDSEN

Født: 09.04.03 (20 år)
Højde: 187 cm.
Vægt: 80 kg.
Position: Højre fløj
BSH siden: sommeren 2020
Kontrakt til: sommeren 2028
Har optrådt i rødt og hvidt for U19- og U21-landsholdet
Personlig sponsor: Silkeborg Slagteren

SE EN VIDEO MED PATRICK BOLDSEN HER