Søg
Close this search box.

NY TRØJESPONSOR I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Bravida er ny trøjesponsor i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. I første omgang resten af sæsonen.

Med trøjesponsoratet bliver Bravida Co-hovedpartner i den midtjyske topklub. Det er den næsthøjeste kategori lige under Hovedpartnerne.

Et godt samarbejde styrkes yderligere

Bravida giver bygninger og anlæg liv med hjælp fra tusindvis af medarbejdere, der installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.

Tilbage i håndboldsæsonen 2019/2020 indtrådte Bravida for første gang i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold som partner. I sommeren 2022 opgraderede de deres engagement med blandt andet meget mere synlighed i JYSK arena, og nu på tærsklen til forårssæsonen er de for første gang nogensinde at finde på Bjerringbro-Silkeborg Håndbolds spilletrøjer samt på trænerteamets trøjer.

”Vi er glade for, at så stor en virksomhed som Bravida kan se værdi i at komme på tøjet i BSH.

Vi har i forvejen et godt samarbejde med Bravida, som altid ser muligheder, og så er de innovative i det, de gør,” siger Rasmus Bjerregaard, der er salgschef i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Bravida er unikke i deres branche, ligesom vi som klub ønsker at skille os positivt ud og levere de bedste resultater,” siger han.

Et øget og lokalt engagement

”Nu har vi været med i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i mere end tre år. Jeg synes, at BSH har udviklet sig meget både kommercielt og sportsligt i de år, vi har været med, og de gange, vi har øget vores engagement, har vi kunnet mærke effekten. Derfor ser vi det som en spændende mulighed at komme på trøjen – i første omgang resten af denne sæson,” siger Martin Dam, der er afdelingschef hos Bravida.

”Bravida vil gerne synliggøres og arbejde mere omkring Bjerringbro og Silkeborg, og vi har senest opkøbt en el-forretning i Bjerringbro, så derfor giver sponsoratet god mening for os,” siger Martin Dam.

Bravidas hovedområder er el, VVS og ventilation, men virksomheden løser også opgaver indenfor en række andre områder. År 2022 var et historisk år for Bravida, som kunne fejre 100 års jubilæum.

Du kan læse mere om virksomheden på www.bravida.dk