Søg
Close this search box.

NY SALGSCHEF I BJERRINGBRO-SILKEBORG

Vi er glade for at kunne byde en ny mand velkommen på holdet.

Navn: Rasmus Bjerregaard
Alder: 41 år
Bosat i Skanderborg
Stilling: Salgschef

Rasmus Bjerregaard har en fortid i detailbranchen herunder herretøj – han har været butikschef i diverse butikker og selvstændig med egen herretøjsbutik i Aarhus i 3,5 år. De sidste små 11 år har han arbejdet med partnerskaber i AGF, hvor han har siddet som sponsor account manager.

”Jeg har den tilgang til sponsorater og partnerskaber, at det er noget, der skal give værdi for den pågældende virksomhed. Om det så er herlighedsoplevelsen ved at komme til håndbold i VIP’en, netværk, eksponering eller events, så skal det give værdi for kunden. Jeg er en salgschef med benene solidt plantet på jorden, som kan samarbejde med alle og med et godt humør,” siger Rasmus Bjerregaard.

”Jeg har sagt ja til jobbet af flere forskellige grunde, men de to vigtigste ting er, at jeg vil vinde noget – om det så er DM guld eller en pokaltitel. Og så vil jeg være med til at gøre en forskel, og det kan jeg forhåbentligt være med til i form af at øge sponsorporteføljen, således at vi kan styrke økonomien, så vi står endnu stærkere til at spille med i toppen af ligaen,” lyder det fra salgschefen.

”Jeg glæder mig til henover de kommende måneder at hilse på partnerne i BSH, og opleve stemningen omkring kampene, som jeg hidtil har oplevet i TV.”