Søg
Close this search box.
Jesper Nøddesbo i aktion

Nøddesbo netter for sidste gang hos Bjerringbro-Silkeborg

Når kalenderen viser, at vi er gået ind i juli måned, så kan stregkrigeren Jesper Nøddesbo samtidig trække en streg – og sætte et punktum for en flot karriere på absolut topplan. Ikke bare i Bjerringbro-Silkeborg, men også på andre ligahold, landsholdet og i mægtige Barcelona i Catalonien.

Til sommer siger direktør Jesper Schou og resten af teamet i Bjerringbro-Silkeborg farvel til en spiller, som kan og skal være enormt stolt af sin karriere. En karriere, som er de færreste forundt.

Han fik ligadebut i 1999 for Tvis KFUM, som blev til Team Tvis Holstebro, rejste videre til Kolding, tog turen sydpå og spillede ti år i storklubben FC Barcelona, inden han landede i Ørnereden hos Bjerringbro-Silkeborg.

Læg dertil en lang karriere i rødt og hvidt på det danske landshold, et hav af pokaler med klub- og landshold, herunder OL-guld og et gyldent Champions League-trofæ, som blev fuld af guldkonfetti og skumsprøjt fra de triumferende stjernespillere.

Alt i alt et imponerende CV og en imponerende håndboldkarriere.

Til sommer sætter Jesper Nøddesbo således et punktum – eller nok nærmere et komma – i sin karriere. Der venter nye eventyr på den anden side, men hvad de bringer med sig, kan familiefaren, forfatteren, landsholdslegenden og mennesket bag det sorte skæg og de sorte krøller kun spå om.

En stolt klub

”I BSH er vi som klub stolte af, at endnu en dansk landsholdsspiller slutter sin karriere hos os. At Jesper var en populær herre, ja… Det vidste vi, da han satte sin signatur på sin første BSH-kontrakt. Alligevel var vi noget imponerede over fremmødet til en træningskamp mod GOG, hvor næsten 2.000 tilskuere mødte op for at se stregprofilen gøre sin entré i JYSK arena.”

Ordene kommer fra Jesper Schou, som sammen med sit team holder til på kontoret lige bag JYSK arena. Hele holdet står sammen mod sejr.

”Nøddesbo er en seriøs spiller – på og uden for håndboldbanen. En spiller, der tænker på, hvad der er for holdets bedste. Det har vi også set, når han grundet sin akillesskade ikke har været i stand til at spille. Han er altid i gang med at heppe på sine medspillere og kommer konstant med gode råd og gejst både fra bænken og på banen.”

Direktøren glæder sig over, at akillessenen nu er i så meget bedring, at Jesper Nøddesbo igen bidrager på banen, og hans lange og flotte karriere får en flot afslutning:

”På mine egne og ikke mindst hele klubbens vegne skal der lyde en stor tak for indsatsen og held og lykke med næste kapitel. Inden vi lukker bogen og åbner en ny, er der stadig en masse håndboldkampe, der passende kan sluttes af med manér og med metal.”


LIVESTREAMING DIREKTE FRA JYSK ARENA

Se med i eftermiddag fra klokken 17.00, når Bjerringbro-Silkeborg livestreamer et direkte interview med Jesper Nøddesbo og BSH-direktør Jesper Schou fra studiet i JYSK arena.

Du kan som fan og følger se med på klubbens Facebook og Instagram, lige så vel som du kan se med på @jespernoeddesbo’s egen Facebook- og Instagram-profiler.

Hele dagen har du mulighed for at stille spørgsmål til Jesper Nøddesbo i kommentartrådene på hans egne samt klubbens sociale medie-kanaler. Dvs. Facebook, Instagram og for klubbens vedkommende også LinkedIn.

Måske vi ses?