Søg
Close this search box.

NEDTAKT: GOG – BJERRINGBRO-SILKEBORG

Der blev brændt for mange chancer, men cheftræner Patrick Westerholm tager også flere positive ting med fra lørdagens kamp i Gudme.

Hvorfor var det GOG, der trak det længste strå i dag?

”Jeg synes ikke, at vi skaber chancer nok, og vi brænder lidt for mange af de frie chancer. Vores defensiv skulle også have været en lille smule skarpere. Så vi mangler lidt både på det offensive og det defensive spil i dag.”

Hvad gør det ved dig, når tingene på banen ikke lykkes, sådan som du gerne vil?

”Jeg prøver selvfølgelig at finde nogle løsninger og hjælpe spillerne til at tage de rigtige beslutninger. Jeg prøver at skifte forsvarsformationerne og angrebsformationerne og prøver at arbejde med de ting, man kan som træner.

Hvilke positive ting tager du med fra kampen i dag?

”Jeg synes, at vores 7-mod-6-spil var virkelig godt i dag. Og så synes jeg, det var dejligt at få Thomas Solstad tilbage. Jeg synes, at han spiller en fremragende kamp i dag. William Bogojevic fik også lidt mere spilletid, nu hvor Rasmus Lauge fik rødt kort.”

Hvordan ser de kommende dage ud for jer?

”I morgen skal drengene passe deres egen restitutionstræning. Så tager vi til Serbien på mandag, spiller kamp tirsdag og rejser hjem onsdag. Derefter gælder det kampen mod KIF Kolding.”

Hvordan ser du på jeres chancer for at tage en sejr med hjem fra Serbien?

”Jeg synes, det er et rigtig godt hold, vi skal møde. De er fysisk stærke. Vi skal lige se, hvor mange ressourcer vi har i forhold til lidt skader på fingre, arme og ben. Så det skal vi lige have samlet op på i løbet af det næste døgns tid i forhold til, hvilke kort vi skal spille med, når vi er dernede.”