Søg
Close this search box.

MORTEN FRANK ER NY FYSIOTERAPEUT I BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Han har gode erfaringer med sig i rygsækken, og denne sæson bliver Morten Frank en del af teamet omkring ligatruppen i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

  • Navn: Morten Frank
  • Alder: 39 år
  • Stilling: Fysioterapeut

”Jeg startede op i tidernes morgen i KIF, hvor jeg var i et par år, og så har jeg været mange år i Århus Håndbold, indtil de lukkede. Sideløbende har jeg været ansat ved DHF, hvor jeg stadigvæk også er med inde omkring ungdomslandsholdene,” siger Morten Frank.

”Jeg er nogle timer om ugen på en klinik i Åbyhøj i Aarhus, og så er jeg samlet med et af ungdomslandsholdene nogle gange om året. Det er nogle uger i løbet af året, og så er der lidt gas på henover sommeren, når der er slutrunde,” fortæller han.

Flere bolde i luften

Som fysioterapeut for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold får han flere funktioner:

”Grundlæggende skal jeg tape de spillere, der skal tapes inden træning, og se, om der er noget, der skal løsnes lidt op. Så skal jeg vurdere eventuelle skader – små eller store – og så har jeg også noget at gøre i forbindelse med opvarmningen for at få spillerne godt varme og lave skadesforebyggende træning, bevægelsestræning osv.”

Morten Frank har haft første arbejdsdag på halgulvet og ved briksen i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og nu glæder han sig til alt det, jobbet byder på:

”Jeg glæder mig først og fremmest til at komme tilbage til håndbolden, som jeg rigtig godt kan lide, og så synes jeg, at det er et rigtig fedt setup her i Bjerringbro-Silkeborg – et meget professionelt setup. Og så er der bare rigtig mange gode drenge, og jeg har fået en god modtagelse og et godt indtryk af klubben. Så det glæder jeg mig rigtig meget til.”

I Bjerringbro-Silkeborg Håndbold byder vi Morten Frank velkommen i klubben, og vi ser frem til et stærkt samarbejde.