Søg
Close this search box.

MØD BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLDS NYE PRAKTIKANT, SOFIE

Sammen med Kristine, som du også kan læse om her på hjemmesiden, er Sofie ny praktikant hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Lær hende lidt bedre at kende her – og tag godt imod både Sofie og Kristine, når du ser dem i JYSK arena.

Navn: Sofie Bjerregaard Pedersen
Alder: 24 år
Bopæl: Aarhus (oprindeligt fra Salling)
Studie: Medievidenskab, Aarhus Universitet

Hvorfor har du sagt ja til praktikstillingen hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold?

– Jeg har sagt ja til en praktikplads i BSH, fordi jeg simpelthen ELSKER håndbold. Jeg kan ikke forestille mig et meget bedre sted end BSH til at prøve nogle af mine faglige kompetencer af. Jeg har samtidig fået et godt indtryk af de andre ansatte, og jeg synes arbejdsopgaverne lød spændende, udfordrende og alsidige. Det er derfor min forhåbning, at jeg lærer en hel masse i den periode, jeg er her. 

Hvad er dit forhold til håndbold?

– Jeg har spillet håndbold lige siden, jeg kunne gå. Selvom det aldrig har været på et særligt højt niveau, har sporten altid givet mig meget, og den lægger mig derfor meget nær.

Hvad glæder du dig til at opleve under din praktik?

– Jeg glæder mig nok allermest til kampene og den atmosfære, der er i JYSK arena. Derudover glæder jeg mig til at prøve mine faglige kompetencer af og se, hvad jeg forhåbentligt kan bidrage med i en veletableret klub og virksomhed som BSH. Og ellers håber jeg bare at lære en masse, som jeg forhåbentligt kan tage med videre i mit arbejdsliv.