Søg
Close this search box.

MØD BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLDS NYE MÅLMANDSTEAM

Johan Sjöstrand og Mikkel Løvkvist har fået et nyt team tilknyttet, som består af Niels Guldborg (daglig målmandstræner) og Mattias Andersson (målmandsmentor).

Navn: Niels Guldborg
Alder: 37 år
Stilling: Målmandstræner for Johan Sjöstrand og Mikkel Løvkvist

”Jeg skal stå for målmandstræningen (skud/bevægelser/teknik/etc.) samt sparre og hjælpe med fejlretning af og med Johan og Mikkel sammen med Mattias Andersson,” siger Niels Guldborg.

”Når jeg ikke bruger min tid i JYSK arena, er jeg lærer på Tirstrup Idrætsefterskole. Her har jeg været, siden jeg blev færdiguddannet,” fortæller han.

”Jeg glæder mig til at se, at vi lykkes med de ting, vi sætter i søen. At vi når vores mål, og at jeg kommer til at bidrage til fællesskabet på bedste vis,” lyder det fra målmandstræneren.

Navn: Mattias Andersson
Alder: 45 år
Stilling: Målmandsmentor for Johan Sjöstrand og Mikkel Løvkvist

”Jeg skal være mentor for hele målmandsteamet og hjælpe til med teknisk og taktisk analyse samt coaching af målmændene og Niels Guldborg, som er den daglige målmandstræner,” fortæller Mattias Andersson.

Når han ikke hjælper til i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, er han ansvarlig målmandstræner for hele det tyske håndboldforbund og målmandstræner i THW Kiel i Bundesligaen. Af og til hjælper han også sin moderklub Ystads IF lidt, hvor begge hans børn spiller håndbold.

Han har selv spillet 17 år i den tyske Bundesliga (THW Kiel, TV Grosswallstadt og SG Flensburg/Handewitt) samt 18 år for det svenske landshold.

”Det er en spænende opgave at arbejde med målmandstræning, teknik og taktik. Dette job er en ny opgave, som det bliver spændende at prøve,” siger han.

Jagten på de ekstra procenter

“Vi har i den kommende sæson igen en super stærk målmandsduo i form af Johan Sjöstrand og Mikkel Løvkvist. En meget erfaren målvogter og et af Danmarks største talenter. Det er en perfekt kombination, og med et meget stærkt målmandsteam i Niels Guldborg og Mattias Andersson rammer vi også et meget spændende team uden for banen, hvor vi får tilknyttet eksperter på hver deres område. Med Niels som træner i dagligdagen og Mattias som mentor og coach får vi fokus på de små detaljer, der gør en forskel, når den afgørende bold skal reddes,” siger Michael V. Knudsen, der som Sportslig Ansvarlig ser frem til at følge målmandsteamets udvikling.