Søg
Close this search box.

Mads Øris melder klar til sidste slutspilskamp

Søndagens sidste slutspilskamp er ikke bare betydningsløs og ligegyldig, selvom både GOG og Bjerringbro-Silkeborg er sikkert videre til semifinalerne. Det slår klubbens kaptajn og ‘Mister BSH’, Mads Øris Nielsen, fast forud for weekendens bustur til det sydfynske.

“Det er selvfølgelig specielt, at der ikke er noget på spil i den sidste kamp, fordi begge hold er videre. Vi har prøvet at lave nogle fokuspunkter, som vi skal arbejde med, som gerne skulle gøre os skarpere til semifinalekampene. Derudover er det altid godt at vinde – og klart det sjoveste – så det er også en god motivationsfaktor.”

Sådan siger venstrebacken her få dage inden, at de sidste point til tabellen skal fordeles forud for semifinalerne i HTH Herreligaen.

“Sidst, men ikke mindst, er vi også interesserede i at skabe en god kamp for alle vores fans og repræsentere klubben på bedste vis,” tilføjer han.

Fra bold til bank

Den rutinerede bagspiller sætter harpiksen og håndboldskoene på hylden til sommer og skifter bolden ud med bankverdenen på fuldtid.

Om han får lov til at takke af med en pokal, der kan hæves over hovedet, vil de kommende uger vise.

“Jeg tænker faktisk ikke så meget på, at det er ved at være mine sidste kampe. Jeg tror først, at det for alvor går op for mig, når det er slut, og jeg ikke skal møde ind i JYSK arena og Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter efter sommerferien.”

Han tilføjer til sidst:

“Når jeg engang imellem skænker det en tanke, så prøver jeg at sige til mig selv, at jeg skal nyde den sidste tid i dette fantastiske job, og så drømmer jeg selvfølgelig om at slutte med en guldmedalje.”

Mads Øris Nielsen løber forrest på banen i Gudme søndag kl. 16.00. Det er desværre ikke en tv-kamp, men du kan følge kampen minut for minut på www.midtjyllandavis.dk. Vi linker til livebloggen inden kampstart på vores Facebook-side og på Instagram.

God kamp til hele holdet og til alle jer, der følger med hjemmefra!

#DENSORTEMUR
#SAMMENMODSEJR