Søg
Close this search box.

MADS KJELDGAARD ANDERSEN SKIFTER TIL BUNDESLIGAEN

Efter sommerferien bytter bagspilleren Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ud med Bergischer HC.

Han har ligget øverst på topscorerlisten i HTH Herreligaen i flere uger, men fra næste sæson tørner Mads Kjeldgaard Andersen ikke længere ud for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i den danske liga.

I stedet skal han til at øve sig på sine tyske gloser.

“Jeg har været super glad for mine år i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Jeg har helt vildt mange gode minder og tider med både trænere, spillere og ikke mindst fans,” siger Mads Kjeldgaard Andersen.

“Jeg har udviklet mig som både spiller og menneske og er dermed klar på at tage det næste skridt i min karriere,” siger han og fortsætter:

“Jeg har altid haft en drøm om at spille i Bundesligaen, og den drøm går i opfyldelse nu.”

Inden turen går sydpå, har han dog ét mål for øje:

“Drømmen er at stå i finalen – og lykkes alt så også at stå med en guldmedalje. Vejen er lang, men det vil være den bedste måde at slutte fire fantastiske år i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold af på,” lyder det fra venstrebacken.

Til sidst sender han en tak for opbakningen til klubbens fans:

“Fansene i BSH er ufatteligt vigtige for os i JYSK arena og på udebane. I medvind og modvind støtter de os, og det er vi ufatteligt taknemlige over.”

Endnu en succeshistorie

Michael V. Knudsen, der er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er glad for at kunne sende en dygtig og vellidt spiller godt videre.

”Vi græder med det ene øje og smiler med det andet. Vi mister en dygtig spiller i Mads, som har udviklet sig fantastisk de seneste år og har vist et højt niveau som en af de mest målfarlige i ligaen,” siger han og tilføjer:

”Mads har altid leveret varen og kommer på banen med en fantastisk udstråling og vindermentalitet. Det kommer vi til at savne både på og uden for banen – ligesom han er meget respekteret blandt spillerne og vores fans.”

”Vi smiler dog også med det andet øje, da vi i fællesskab har udviklet Mads til at få drømmen opfyldt om at komme til Bundesligaen og prøve talentet af i en stærk Bundesligaklub. Mads er eksemplet på endnu en succeshistorie i BSH, hvor vi har så dygtige spillere, der er eftertragtet af store klubber i Europa. Vi er glade for at sende Mads godt videre og håber på et gensyn, når han engang skal retur til Danmark igen,” siger Michael V. Knudsen.

MADS KJELDGAARD ANDERSEN
Født: 14.12.96 (25 år)
Højde: 195 cm
Vægt: 94 kg
Position: Venstre back
Bjerringbro-Silkeborg-spiller siden: 2019
Personlig sponsor: Salten Vognmandsforretning A/S

Foto: Martin Gorritzen