Søg
Close this search box.

KOM TIL TOPHÅNDBOLD I VIBORG

Du får tre kampe på én dag i BIOCIRC Arena i Viborg d. 12. august, hvor Viborg HK møder Silkeborg-Voel KFUM, mens GOG møder Füchse Berlin, og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold møder Skive fH.

Verdensstjerner som Rasmus Lauge og Mathias Gidsel spiller under samme haltag d. 12. august, hvor Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Viborg HK er gået sammen om at arrangere tre træningskampe med store håndboldnavne på holdkortene.

”Det er jo tre yderst spændende kampe, som vi har planlagt og arrangeret i Viborg. Fredag aften har vi jo Füchse Berlin på hjemmebane i JYSK arena, så det er lidt andendagsgildet for vores vedkommende,” siger Michael V. Knudsen, som er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

”Dagen efter har vi så sat GOG til at møde Füchse Berlin, mens vi selv har en kamp mod Skive, og Viborgs damer møder Silkeborg-Voel. Så vi er nogle lokale hold, kan man sige, som møder nogle attraktive modstandere, og så er der GOG-Füchse Berlin, som er en rigtig spændende kamp med et af Danmarks bedste hold mod Füchse Berlin, som er et af verdens allerbedste hold med flere danske profiler,” siger den sportslige ansvarlige.

”Så vi har en stor dag i vente i Viborg,” garanterer han.

Optakt til en spændende sæson

”For os er det en vigtig kamp i forberedelsen til en spændende sæson. Vi skal spilles sammen, så jeg forventer fuldt fokus mod Skive, som jo helt sikkert også gerne vil vise sig flot frem. For os gælder det selvfølgelig også om at få Rasmus Lauge spillet godt ind på holdet, og alle spillere skal få vist, hvad de kan, så vi får en fed kamp med fuld fart på,” siger Michael V. Knudsen.

Han tilføjer:

”Jeg synes, vi har et ekstremt spændende hold med meget af stammen fra sidste år og så selvfølgelig Rasmus Lauge, Mads Lenbroch, Victor Ilsøe og Magnus Rahbek, som er kommet til i år. Så vi skal fortsætte i samme rille som i grundspillet sidste år og bygge på. Vi skal stå knivskarpe til pokalottendedelsfinalen mod HØJ i slutningen af august.”

”Vi har et vanvittigt spændende efterår foran os, hvor vi skal være i toppen af håndboldligaen, men der kommer også nogle rigtig spændende europæiske kampe, hvor vi også gerne vil nå rigtig langt,” lyder det fra den sportslige ansvarlige.

Tag turen til Viborg

Viborg ligger ikke langt fra Bjerringbro og Silkeborg, så Michael V. Knudsen håber, at mange BSH-fans vil tage turen til BIOCIRC Arena d. 12. august:

”Vi vil gerne ud og vise os frem i nærområdet, og derfor passer det også rigtig fint, at vi kunne få arrangeret de her kampe i Viborg, så vi kan få vist tophåndbold i lokalområdet.”

”Forberedelsen går godt indtil videre, og det ser rigtig spændende ud. Vi har en spændende trup suppleret med nogle unge spillere fra BSH Ungdom, som er med her i opstarten, så vi får lidt ekstra volumen, og så de får chancen for at vise sig frem. Der bliver svedt og trænet ekstremt hårdt, så det er fedt at se en god træningsmoral, og folk er opsatte på, at vi skal have en god sæson.”

Der er dermed god grund til at bakke Bjerringbro-Silkeborg Håndbold op i Viborg d. 12. august, når der er hele tre spændende kampe på programmet.

Køb din billet her: https://vhk.billetten.dk/