Søg
Close this search box.

JEPPE GADE SØGER NYE UDFORDRINGER

I jagten på mere spilletid skifter playmakeren Jeppe Gade klub i den kommende sæson.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne ville have spillet mere denne sæson. Jeg har derfor fået en mulighed for at komme til at spille mere og fortsætte min udvikling et andet sted, og det har jeg valgt at takke ja til,” fortæller Jeppe Gade.

“Tiden i Bjerringbro-Silkeborg har givet mig en smagsprøve på, hvad det vil sige at spille med i toppen af dansk håndbold. Trods den manglende spilletid vil jeg se tilbage på et år, hvor jeg bare har haft det godt. Jeg har virkelig nydt min tid i klubben,” siger han.

Til fansene vil playmakeren sige tak for den utrættelige opbakning:

“Det har virkelig været en fornøjelse at mærke jer til samtlige kampe, og det har løftet os som hold frem mod bronzemedaljerne. Tak!”

Et stort potentiale

“Jeppe Gade kom tilbage til klubben før denne sæson efter en vellykket udlejning til Skive, hvor han var med til at sikre dem oprykning,” fortæller Michael V. Knudsen, som er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

“Jeppe har bidraget med masser af gå på mod og god indstilling. I efteråret fik han en del tid på banen, men han har desværre i foråret været ramt af et dårligt knæ, hvorfor han har været ukampdygtig på banen og derfor har haft fokus på at skyde straffekast. Dette med en imponerende scoringsprocent på 80,9, og dermed har han haft en vigtig andel i, at vi vandt et sæt bronzemedaljer til klubben,” lyder det fra den sportslige ansvarlige.  

“Jeppe er stadig en ung spiller med et stort potentiale. Han har et stort ønske om her og nu at få mere ansvar og spilletid. Vi har imødekommet hans ønske om at komme afsted til en klub, hvor han kan få dette opfyldt. Vi håber, at Jeppe bliver glad for den nye udfordring, og vi håber også engang i fremtiden at kunne få Jeppe tilbage i en endnu stærkere udgave,” siger Michael V. Knudsen, der på vegne af hele klubben siger tak for indsatsen og ønsker playmakeren held og lykke videre.