Søg
Close this search box.

Jacob Lassen skifter til Hamburg

Han er blevet en stor profil for Bjerringbro-Silkeborg, men til sommer skifter Jacob Lassen den midtjyske klub ud med HSV Hamburg og den tyske Bundesliga.

Det er kun positive ord, Jacob Lassen har at sige om den klub, han forlader til sommer:

”Min tid i BSH ser jeg tilbage på med stor glæde. Det har været seks fantastiske sæsoner med en masse fede oplevelser. Jeg har mødt en masse søde mennesker og har haft nogle super gode holdkammerater. Jeg har kun positive ting at sige om min tid i BSH,” lyder det fra højrebacken, der efter sæsonens sidste fløjt sætter kursen mod syd.

”Der venter en helt anden udfordring! Bundesligaen er en hård liga at spille i med mange kampe. Men det er en opgave, jeg er klar til. Så jeg glæder mig til at prøve mig selv af i den bedste liga i verden,” siger Jacob Lassen.

Først glæder han sig dog til at spille denne sæson færdig i sort og hvidt:

”Jeg glæder mig til resten af sæsonen med BSH. Jeg håber, vi kan fortsætte det gode spil, vi har vist på det sidste – lige bortset fra kampen mod Lemvig. Forhåbentlig kan vi udvikle os mere som hold og spille med i de sjove kampe til sidst i sæsonen.”

Fra talent til landsholdsspiller

”Det er en flot udvikling, som Jacob har vist, siden han kom til Bjerringbro-Silkeborg i 2016. Han har udviklet sig fra at være et talent til nu at have fået debut på A-landsholdet,” siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou og fortsætter:

”Vi er kede af at miste Jacob, der er blevet en stor profil hos os, men det er sådan det går. Når man er dygtig nok og har ambitionerne, så skal man gå efter det.”

Jacob Lassen trækker dog Bjerringbro-Silkeborg-trøjen over hovedet lidt endnu.

”Vi ser frem til at have Jacob hos os resten af sæsonen og jagte medaljer i ligaen og til Final4 i marts måned,” siger Jesper Schou.

Ifølge direktøren har de i klubben vidst, at de havde Jacob Lassen på lånt tid, og de vil gå efter snarest at præsentere hans afløser og en ny stærk makker til Nikolaj Øris på højre back.

JACOB LASSEN

Født: 11.09.95
Højde: 197 cm
Vægt: 105 kg
Trøjenummer: 9
Position: Højre back
BSH siden: 2016
Personlig sponsor: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S