Søg
Close this search box.

HENRIK TILSTED SKIFTER FRA BJERRINGBRO-SILKEBORG TIL MORS-THY

Til sommer bytter fløjspilleren Henrik Tilsted Bjerringbro-Silkeborg-trøjen ud med Mors-Thy-trøjen, som han har haft over hovedet mange gange før.

Henrik Tilsted havde egentligt kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg frem til sommeren 2024, men fløjspilleren har fået et tilbud, som den midtjyske topklub ikke vil stå i vejen for.

”Jeg har fået mulighed for at kombinere de to ting, jeg brænder allermest for. At spille håndbold og være træner. Og så glæder jeg mig til at komme tæt på familien igen efter flere år ude,” fortæller Henrik Tilsted.

“Jeg har haft nogle gode år i BSH. Jeg har været vildt glad for klubben, de mennesker, der er i den, og mine holdkammerater. Vi har haft nogle fede stunder sammen, og jeg har virkelig nydt min tid her. Det er nogle gode gutter, som jeg virkelig vil savne,” siger han og tilføjer:

“Det har været en nem klub at komme ind i med gode fans, der er gode til at få spillerne til at føle sig som en del af sammenholdet. Det skal man ikke undervurdere.”

Resten af sæsonen vil han gøre sit bedste for at få en medalje med i tasken, inden han pakker den og drager mod Mors:

“Jeg vil kæmpe for at komme så langt som muligt, og så håber jeg selvfølgelig på lidt mere metal,” siger fløjspilleren.

En fortsat stærk fløjduo

”Henrik Tilsted har fået en mulighed på en længerevarende aftale, som vi ikke vil stå i vejen for. Han er en spiller, der præsterer på højeste niveau med en scoringsprocent på 91 procent indtil videre i denne sæson. At skiftet kan lade sig gøre skyldes, at Mads Lenbroch kommer til i den kommende sæson, og vi forventer, at vi derudover snart kan præsentere en makker til Lenbroch, så vi også fremover har en rigtig stærk duo på venstre fløj,” siger Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Henrik Tilsted kom til klubben i sommeren 2021. Inden da spillede han i svenske IK Sävehof, og han har tidligere spillet for GOG og Mors-Thy. Til sommer bliver han igen Mors-Thy-spiller og træner for Mors-Thy Håndbold Akademis U19-drenge.

HENRIK TILSTED
Født: 17.05.94 (28 år)
Position: Venstre fløj
Højde: 185 cm.
Vægt: 88 kg.
BSH siden: 2021
Personlig sponsor: AKTIV REVISION

Foto: Martin Gorritzen
Foto: Martin Gorritzen