Søg
Close this search box.

Fanhilsner før finalen

Tirsdag kl. 20.00 går det løs i JYSK arena. Aalborg kommer på besøg til finale nr. 2, og vi har fået følgende motiverende ord med på vejen fra vores Facebook-følgere.

KOM SÅ DRENGE! Vis Aalborg, at guldkampen langt fra er forbi. Den er først lige begyndt! Giv dem kamp til stregen! I fortjener guldet om halsen, inden flere af jer stopper. Det perfekte punktum. TROR PÅ JER!

Kære alle – Mærk efter i jeres hjerter, hvor vigtig denne sejr er – og så går I efter den, alt hvad I kan og endnu mere. Vi gør det samme på lægterne.

I står sammen som hold – Giv jeres bedste venner og kolleger på baner, som stopper i BSH og ikke mindst dem, der helt stopper deres flotte karriere, det bedste og flotteste punktum – DM-titlen – uanset hvor hårdt, I må slide for det alle mand! Vi ved, I kan gøre det. Så kæmp med næb og kløer for sejren tirsdag.

Tror stadig, at vi kan vinde. Jeg skal nok råbe op hele tiden, for jeg er så heldig at skal være med i hallen.

Giv nu Aalborg baghjul – det kan I, hvis I stoler på hinanden og lytter til træneren. Jeg vil nødig tabe væddemålet til min mand, som er Aalborg-fan. Så kom nu.

Jeg ved, at I kan! Jeg bor i Nivå, og mange af jeres fans andre steder vil heppe på jer, for I kan godt, gutter. Vis dem jeres hælkapper! Believe in yourself.

I kan godt. Husk mørk chokolade og væske og få ro på hjernen, når det brænder på.

I skal spille mere konstant hele kampen. Husk aftalerne i forsvaret, kun en frem ad gangen, aftal hvem, og slip de trøjer og lad være med eftertacklinger, når de er fri. Vid, hvad I vil, når I går på mål. Håber, I vinder – I har fortjent det.

Vi ved, I kan spille fantastisk god håndbold. Vær klar fra 1. fløjt (i begge halvlege), brug alle 6 spillere i angrebet, og gerne noget 5-1 i forsvaret, hvor der skal tackles færdigt. Men frem for alt: Husk at nyde det. I er i finalen, knejter!

”Bar gå te dæm”

KOM IGEN BSH! Det er ikke første gange, at I har ryggen mod muren. Vis Aalborg, at kampen om GULDET langt fra er forbi. Giv Aalborg kamp til stregen. BSH fortjener GULDET om halsen. Det perfekte punktum for de 7, der forlader klubben, og for resten af truppen. Kom så, vi tror på jer!

Se nu og få det ild i øjnene igen og vis så, at Klaus Thomsens skade ikke er forgæves. Vind nu det guld.

Jeg tror på jer, og vi er stolte af jer.

Boede jeg tættere på, så motiverede jeg gerne med romkugler og kage til alle mand. Men Langeland ligger ikke lige rundt hjørnet desværre. Så nøjes med at tro på, at jeres geniale evner på banen rækker til guld. Og hvor ville det være fortjent, især når en masse store profiler indstiller karrieren.

Nyd kampen, giv det bedste I har lært – det har ikke været ene medgang, men I har leveret nogle fantastiske kampe, så jeg håber, det bliver en af slagsen på tirsdag og den suverænt bedste i 3. finalekamp.

Just believe in victory, no pressure, just play seriously as you usually do it and have pleasure, the rest will follow.

Kom så drenge, vi skal have det guld!

You can do it!

Sponsorer og sæsonkortholdere er med i JYSK arena som holdets 8. mand og det samme gælder alle jer, der hepper hjemme foran fjernsynet, hvor TV 2 SPORT viser det afgørende opgør. Kampstart er kl. 20.00. Fra kl. 18.00 genudsendes bronzekampen mellem TTH Holstebro og GOG, og eksperterne ser frem mod finalen i studiet inden kampstart. Så der er flere gode grunde til at finde fjernbetjeningen frem og hoppe i den sorte trøje tirsdag aften. #SAMMENMODSEJR