Søg
Close this search box.

EUROPÆISK EVENTYR VENTER FOR BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD

Fredagens lodtrækning til EHF European League gav Bjerringbro-Silkeborg Håndbold en plads i gruppe F, hvor tre spændende modstandere venter.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold skal møde HC Akaloid fra Nordmakedonien, BM Logroño La Rioja fra Spanien og HC Vojvodina fra Serbien i EHF European League.

Det står klart efter fredagens lodtrækning, som spillere og administration kunne følge med i under dagens træning via EHF’s livestreaming på YouTube.

En tilfreds træner

Cheftræner Patrick Westerholm er umiddelbart tilfreds med, hvordan lodtrækningen er faldet ud:

”Jeg synes jo, at der er mange gode hold i European League. Så på den måde er jeg meget tilfreds med lodtrækningen.”

”Det er klart, at der er nogle hold, som jeg ikke kender særligt godt, så dem skal jeg lige have researchet på i forhold til, hvilke spillere de har, og hvad de kan. Vi skal prøve at bruge det netværk, vi nu har, til at finde ud af, hvad de kan,” siger cheftræneren.

”Jeg synes helt klart, at det er en god lodtrækning i forhold til nogle af de andre hold, vi kunne være løbet ind i. Ligesom alle andre kampe går vi ind for at vinde, og vi går ind for at gå videre til det næste gruppespil,” siger han.

Nikolaj Øris ser frem til de spændende kampe

”Det er lidt et ubeskrevet blad for mig med tre hold, jeg aldrig har mødt før, så det bliver spændende. Umiddelbart virker La Rioja som den sværeste modstander, men vi er egentligt meget godt tilfredse med vores modstandere.”

Sådan siger Nikolaj Øris, som har mange både nationale og internationale kampe på CV’et.

”Det er altid sjovt at komme ud og møde nogle andre hold og nogle andre spillestile – og også bare at komme ud som hold og få nogle oplevelser sammen. Det, tror jeg, er noget, der vil kunne styrke os,” siger højrebacken.

”La Rioja har været et tophold i Spanien igennem en del år efterhånden, og Vojvodina vandt den Europa Cup, der rangerer under European League, sidste år. Det nordmakedonske hold kender jeg ikke så meget til. Så det er lidt et ubeskrevet blad for mig, men der er ingen tvivl om, at det helt sikkert er nogle dygtige hold, og det skal nok blive nogle svære og spændende kampe,” siger Nikolaj Øris.

Han håber, at mange fans vil finde vej til JYSK arena i Silkeborg, når de europæiske modstandere kommer på besøg:

”Vi har brug for hjælp på banen, og specielt i de her europæiske kampe betyder hjemmebanen oftest lidt mere, end den gør i den hjemlige liga. Og med den nye struktur i Europa Cuppen, så kæmper man for at få nogle point med videre. Der er ingen tvivl om, at vi kæmper for at gå videre til mellemrunden, og der tager man sine point med videre. Så det kan blive rigtig afgørende – og vi håber selvfølgelig på en kæmpe opbakning til de her kampe, selvom det måske er nogle modstandere, som ikke alle kender så meget til.”