Søg
Close this search box.

ET SPÆNDENDE SLUTSPIL VENTER

Aldrig har niveauet i den danske liga været højere. Vi sætter nu jagten ind på at ramme semifinalerne for niende sæson i træk.

Det er imponerende, at vi for niende år i træk kan spille os i semifinalerne og være med i kampen om guldet.

Det er en imponerende stabilitet, som vi er stolte af.

Sæsonen har generelt været præget af stabilitet og rigtig flot spil. Det flotte spil og et stærkt udtryk fra spillerne har fyldt JYSK arena.

Stabiliteten og tredjepladsen i grundspillet betyder, at vi med stor sandsynlighed igen finder vej til det europæiske puljespil i den kommende sæson. Det har vi savnet. For ligesom det skal være sikkert, at Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er en del af medaljespillet hvert år, så skal vi også hvert år være med i europæisk puljespil.

Samtidig med, at der kæmpes for at nå resultater på banen, så gør vi det også uden for banen. Vi har en rigtig flot opbakning fra vores sponsorer, sæsonkortholdere, frivillige, fans osv. Kravene for at være med helt i toppen af dansk håndbold stiger. Derfor skal vi – både på og uden for banen – blive endnu stærkere.

Strategien om at have et godt mix af erfarne spillere, profiler og morgendagens stjerner virker. Det er den vej, vi skal fortsætte ud af. 

Jeg ser frem til at have dialogerne omkring styrkelsen af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og dermed fortsat en plads helt i toppen af dansk håndbold.

Tak for opbakningen. Vi ser frem til at se jer i løbet af slutspillet og jagten på metal.

Med sportslig hilsen
Jesper Schou
Direktør, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Køb dine billetter til slutspilskampene i JYSK arena på https://shop.bjerringbro-silkeborg.dk/kampe