Søg
Close this search box.

DESIGNA KØKKEN BAKKER OP OM BJERRINGBRO-SILKEBORG HÅNDBOLD OG DE FRIVILLIGE

Den danske køkkenvirksomhed træder ind som Sølvpartner i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold de kommende to år.

Designa Køkken i Kjellerup vil de kommende to år være at finde på tøjet af de frivillige i topklubben Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

De frivillige yder en kæmpe indsats for den midtjyske topklub – særligt omkring kampene – og derfor giver det god mening for Designa Køkken at støtte netop dem.

Altid en ekstra indsats

”Samarbejdet er spot on i forhold til vores nye slogan ’Altid en ekstra indsats’, for man må sige, at de frivillige, der bakker op om BSH, i stor stil yder en ekstra indsats. Derfor giver det rigtig god mening for os at sponsorere dem,” udtaler Kasper Lyskjær Larsen, der er butikschef hos Designa Køkken i Kjellerup.

”Derudover synes vi også, at vores værdier matcher BSH’s værdier, herunder ærgerrighed, sammenhold og ansvarlighed. Så vi håber med den her aftale at kunne give medarbejdere, kunder og andre mange gode oplevelser i JYSK arena og den vej rundt blive en del af BSH’s netværk,” siger Kasper Lyskjær Larsen.

Også hos Bjerringbro-Silkeborg Håndbold ser de frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig til at lave flere spændende ting sammen med Designa Køkken, som vil komme flere af vores interessenter til gode. Derudover glæder jeg mig over, at de også bliver en del af vores netværk, som vokser støt,” siger Rasmus Bjerregaard, der er salgschef i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Om Designa Køkken

Designa har siden 1992 produceret køkken, bad og skydedøre i Kjellerup i Midtjylland med fokus på godt håndværk, finish og de små detaljer. Køkkenkæden med +50 butikker brænder for at skabe en tryg oplevelse med lige dét ekstra – fra de første køkkentanker på papiret til første ret er serveret. Altid en ekstra indsats. Læs mere på designa.dk.