Søg
Close this search box.

DENT FIX ER NY TØJSPONSOR FOR BSH UNGDOM

Efter nogle år som Sølvpartner og topspillersponsor i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold bliver DENT FIX nu tøjsponsor for BSH Ungdom.

DENT FIX er meget tilfredse med det, de får ud af samarbejdet med Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og nu går virksomheden ind i BSH Ungdom.

Direktør Brian Thomsen synes, at det er vigtigt, at ungdommen får de bedst mulige betingelser:

”Vi er jo sponsor ved Bjerringbro-Silkeborg Håndbold allerede, og det er vigtigt at støtte de unge spillere, som skal brødføde vores elitehold. Så det er vigtigt at vise, at de også er noget værd, og at det ikke kun er de store, man skal støtte,” siger Brian Thomsen.

”Jeg synes, at det giver rigtig meget at være sponsor i BSH. Vi ser alle kampene og har fået mange nye bekendtskaber og virksomhedsmæssige forbindelser,” siger han og fortsætter:

”Vi møder nye mennesker og inviteres til spændende arrangementer – vi har eksempelvis lige været til EM i Hamborg. Det var en super fed dag med god mad, gode snakke og en god håndboldkamp. Det giver en masse godt igen,” siger direktøren.

Om DENT FIX ApS

DENT FIX ApS er et topprofessionelt skadecenter, der altid står klar til at løse enhver opgave på din autocamper, campingvogn og bil, og de tilbyder desuden industrilakering.

De har ekspertisen til at håndtere alle typer skader på din campingvogn og autocamper.

Uanset om det drejer sig om bulede paneler, ridser, flænger eller haglskader, kan deres dygtige team af teknikere reparere og genoprette din campingvogn til perfektion.

Læs mere på: https://dentfix.dk/