Søg
Close this search box.

DANTRA UDVIDER OG FORLÆNGER DERES AFTALE MED BJERRINGBRO-SILKEBORG

Virksomheden Dantra går fra Platinpartner til Toppartner på en fem-årig aftale.

Nogle så måske, at Dantra var blandt dem, der støttede ekstraordinært op om at få Rasmus Lauge hjem til Bjerringbro-Silkeborg. Nu har Dantra også forlænget og udvidet deres partneraftale, så virksomheden går fra Platinpartner til Toppartner på en fem-årig aftale – og dermed når de det højeste sponsorniveau under trøjesponsorerne.

”Vi har valgt at udvide vores aftale, fordi vi ønsker at støtte op om Bjerringbro-Silkeborgs ambitioner om at høre til i toppen af dansk håndbold,” siger Kenneth Jensen, der er administrerende direktør i Dantra.

”Vi har ønsket at tegne en lang aftale for at signalere, at vi er med på den lange bane og gerne vil være med til at fastholde BSH i toppen, både nu og fremover,” siger han.

En del af aftalen er yderligere opbakning til BSH Ungdom-projektet og ikke mindst opbakning til at hente Rasmus Lauge hjem til Bjerringbro-Silkeborg.

”Vi støttede ekstraordinært op omkring muligheden for at hente Rasmus Lauge hjem til BSH, fordi vi mener, at Rasmus udover at være en verdensklasse-spiller også er en naturlig leder og en spiller med stor X-faktor, som vi tror vil bringe en masse positivitet til BSH’s hold fremover,” siger Kenneth Jensen.

Et styrket samarbejde

Dantra er en mangeårig og god partner i Bjerringbro-Silkeborg, så her er direktør Jesper Schou glad for den tillid, som virksomheden viser både gennem størrelsen på aftalen, men også længden af den.

”Dantra har en førende position på sit område, og det vil vi også have i Bjerringbro-Silkeborg både på og uden for banen. Vi er glade for, at Dantra bakker op om vores ambitioner og ikke blot øger sit engagement, men også på en længere aftale. For at vi kan fastholde og også gerne udbygge vores position, så er det vigtigt med et styrket samarbejde med vores eksisterende partnere og på længere aftaler,” siger Jesper Schou.

Dantra Group er en af Skandinaviens førende tanktransportører med en lastvognsflåde på mere end 130 moderne og specialiserede tankvogne, der dagligt transporterer flydende produkter overalt i Danmark og i Europa. Læs mere om virksomheden på dantra.dk.