Søg
Close this search box.

dan-alu bliver Guldpartner i Bjerringbro-Silkeborg

Et sponsorat i Bjerringbro-Silkeborg giver god mening for virksomheden dan-alu, der driver forretning i Silkeborg. Virksomheden er derfor nu en del af holdet som Guldpartner.

“Hos dan-alu ønskede vi at målrette vores sponsorater lidt mere, end vi har gjort hidtil. Det betyder, at vi kigger på spændende muligheder og gerne indenfor en rimelig radius fra Skive,” fortæller Bo Høiris, der er direktør i virksomheden med base i bunden af Limfjorden.

“Vi kigger naturligvis også på, om vi har aktiviteter i de områder, vi pejler os ind på, og det må vi sige, vi har i netop Silkeborg. Her har vi blandt andet været med på flere boligbyggerier, kulturhuset samt nogle erhvervsrenoveringer. Den tillid vil vi gerne kvittere for med et sponsorat i Bjerringbro-Silkeborg,” fortæller han.

Særligt ungdomsprojektet har fanget virksomhedens interesse:

“Vi synes, at konceptet lyder rigtig godt for de unge mennesker. Idéen med, at det er et projekt for unge, der har en tilknytning til klubberne omkring Silkeborg, synes vi er rigtig god. Med projektet har de unge håndboldspillere mulighed for at blive så gode som muligt i forhold til både talentet og ærgerrigheden til håndbolden. Her kan vi se paralleller til vores medarbejdere,” siger Bo Høiris.

Direktøren glæder sig til at tage plads som tilskuer i JYSK arena. Han ser især frem til at se “flot håndbold, hvor Bjerringbro-Silkeborg sejrer,” og så glæder han sig til at se “nogle unge mennesker med sult i øjnene, der får chancen på øverste BSH-hylde.”

I Bjerringbro-Silkeborg byder vi dan-alu velkommen ombord – Vi glæder os til samarbejdet!


dan-alu a/s er en produktionsvirksomhed i rivende udvikling, som tilbyder totalløsninger i aluminium konstruktioner både til private og til erhverv – f.eks. indgangspartier, altanlukninger, vinduer, døre, foldedøre, pyramider, butiksfacader, brandpartier, hærdede glasvægge, udestuer, udskiftning af termoruder og specialopgaver. Besøg virksomheden på dan-alu.dk.